Omniblonde Review (hair care for blonde hair)

  Inlägget innehåller reklamlänkar (adlinks) till Lyko.se

  - Advertisement -

  Omniblonde är ett varumärke med hårvårdsprodukter specifikt framtaget för blont hår.

  Produkterna innehåller ingredienser som fokuserar både på att ge håret en fin blond ton, men också styrka, fukt, glans och volym. Precis vad ett blekt hår behöver!

  Jag har testat de fyra mest intressanta produkterna (men hela sortimentet är mycket större!) och här kommer min recension av dessa :)

  omniblonde, recension, torrschampo, silver, blont hår, blond ton, nyans, blekt hår, hårvård, schampo, balsam, inpackning, leave in

  Ett nischat varumärke för blont hår

  Jag älskar att Omniblonde är ett nischat varumärke! Redan där blev jag sugen på att testa produkterna. De lägger allt sitt fokus på ett problem/behov, så de borde lyckas leverera ett helhetskoncept som håller måttet tänker jag.

  - Advertisement -

  Sortimentet består inte enbart av silverprodukter, utan även av ofärgade hårvårdsprodukter som vårdar blekt och slitet hår. Det är bra! Hela hårvårdsrutinen behöver inte innehålla blåa pigment, då får man lätt en dassig ton istället.

  I detta inlägg testar jag två produkter man använder i duschen: Röd hårinpackning och silverbalsam.

  Och två silverfärgade stylingprodukter: Ett leave in-balsam och ett silverfärgat torrschampo!

  silver torrschampo, hårvård, tips, bäst i test, produkter

  Omniblonde Keep Your Coolness Dry Shampoo – Recension

  Min första recension är produkten jag var mest nyfiken på OCH är mest imponerad över!

  Omniblonde Keep Your Coolness Dry Shampoo är ett torrschampo med silverpigment för att dämpa varma och gula toner.

  Min recension lyder: Min första tanke var att man vill ju inte spraya torrschampo i hela håret, och man vill ju dämpa det gula i längderna också. Men det som slog mig är att, eftersom jag inte har jättegult hår i alla fall tack vare de andra produkterna, så är det helt perfekt att spraya i bara hårbotten! Helheten får en kyligare ton, men längderna behåller ändå en naturlig blond ton som inte blir för grå-kall eller dassig.

  Den absorberar jättebra också, otroligt effektiv (och jag är kräsen eftersom jag har väldigt fett hår) och ger mycket volym. Två tummar upp!

  Available for purchase at Lyko.se here! (adlink)

  tomat inpackning, omniblonde, recension, torrschampo, silver, blont hår, blond ton, nyans, blekt hår, hårvård, schampo, balsam, inpackning, leave in

  - Advertisement -

  Omniblonde Magically Transforming Tomato Retreatment

  Ni som läst mina andra inlägg om produkter för blont hår, vet att jag är svag för produkter med röda och rosa pigment för att få en mer naturlig blond hårfärg, som inte blir grå- eller gröndassig. Särskilt i kombination med djuprengörande produkter, eftersom beläggningar på håret också ger en gröndassig ton.

  Så gissa hur nyfiken jag blev på Omniblonde Magically Transforming Tomato Retreatment – en röd hårinpackning som tar bort gröna missfärgningar i blonda hår!

  Min recension lyder: Håret blir väldigt mjukt och härligt av denna inpackning! Den är riktigt krämig och härlig. Jag har i dagsläget inga gröna toner i håret dock, så kan tyvärr inte ge en fulländad recension på den fronten. Men jag hade förväntat med att det fäste mer röda pigment i håret efter tvätt ändå (gillar den effekten även om jag inte har gröna toner för tillfället) men jag såg ingen direkt skillnad faktiskt.

  Men den har fått flera bra recensioner på Lyko av personer med gröna missfärgningar, så jag tror ändå på denna inpackning om du har gröna missfärgningar i håret! :)

  Available for purchase at Lyko.se here! (adlink)

  silver balsam, conditioner, hårvård, tips, bäst i test, produkter

  Omniblonde Cool Signature Conditioner

  Jag gillar att avsluta med en silverprodukt när jag tvättar håret, jag föredrar det framför silverschampo och silverinpackning faktiskt eftersom jag upplever att det fäster mer pigment i håret då när man inte sköljer så mycket efteråt :) Mer effekt!

  Omniblonde Cool Signature Conditioner är helt enkelt ett silverbalsam med violetta pigment och det rekommenderas att låta den verka i några minuter innan det sköljs ut.

  Min recension lyder: Bra formula, inget wow-känsla men har verkligen ingenting dåligt att säga heller! Lagom drygt och enkelt att fördela i hela håret. Ganska mild silver-effekt men det är precis vad jag är ute efter också, så att håret inte kan slå över och bli grådassigt. Håret känns mjukt och lent efteråt!

  Available for purchase at Lyko.se here! (adlink)

  - Advertisement -

  leave in balsam, conditioner, hårvård, tips, bäst i test, produkter

  Omniblonde Violet Wonder Leave In Conditioner

  Sist men inte minst, precis som med torrschampot så är inget lika effektivt som en leave in-produkt som inte tvättas ur alls! Violetta pigment rakt på håret, går inte att misslyckas :)

  Detta är en spray, men jag sprayar i handflatan och applicerar med händerna ändå, kändes enklare så man inte råkar få blått sprut på andra ställen i badrummet hehe.

  Min recension lyder: Jättebra! Det blir en tydlig skillnad på kylan i håret men ändå på ett naturligt och diskret sätt. Den känns lätt och fräsch samtidigt som håret blir mjukare och känns mer välvårdat. Den håller vad den lovar!

  Available for purchase at Lyko.se here! (adlink)

  omniblonde, recension, torrschampo, silver, blont hår, blond ton, nyans, blekt hår, hårvård, schampo, balsam, inpackning, leave in, silver torrschampo före efter

  Kanske svårt att se skillnaden på bild, men bjuder ändå på en före och efter Omniblonde silvertorrschampo :)

  Summary: Hårinpackningen och balsamet är också jättebra men om jag måste välja bara en produkt så är torrschampot är en klar favorit! Leave in-balsamet kommer inte heller långt efter. Alla produkter ger ett naturligt resultat och är härliga att använda!

  Ni hittar hela sortimentet från Omniblonde på Lyko.se! (adlink)

  Also read:

  - Advertisement -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  I write mostly about beauty but also offer glimpses from the entrepreneurial life and the construction of our own camper van. Vanlife here we come!

  Write a comment! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Related posts

  Latest posts

  en_USEnglish