Kaffedrickande makeup-artist

  - Annons -

  Ibland känner jag mig som problemlösarnas problemlösare ;)

  Jag är en riktig kaffeslukare, jag dricker kaffe hela tiden, hela dagen. Inte så mycket på en gång dock eftersom jag grejar med massa annat samtidigt, så den totala mängden blir inte enorm för det. Men jag har nästan alltid en kopp bredvid mig under dagtid.

  Och nu har jag hittat det perfekta sättet att dricka kaffe – termosmugg och sugrör!

  Termosmuggen håller värmen längre, samtidigt som locket skyddar kaffet från allt puder och smink som flyger i luften när man sminkar sig. Dessutom är sugröret perfekt när man inte vill kladda med läppsminket :)

  IMG_3846_111

  - Annons -

  IMG_3850_111

  Skål!

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  5 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish