Bobby’s Haircare Shampoo (+3 recensioner till)

  Detta inlägg är ett betalt samarbete med Bobbys.se

  - Annons -

  Vill ni ha ett bra tips på schampo? Jag har testat Bobby’s Haircare shampoo, balsam, hårspray, balsamspray + värmeskydd under en period och är nu väldigt exalterad över att dela mina recensioner med er :)

  Jag tänkte först skriva ”jag är faktiskt otroligt imponerad över Bobby’s Haircare!” men det låter som att jag inte hade förväntat mig att dom skulle vara bra. Men när det gäller schampo och balsam så finns det ju bra produkter och så finns det BRA produkter, ni vet när man liksom hajar till redan i duschen och tänker ”oh me like!” – så var första intrycket för mig!

  Alla produkter är veganska och går enkelt att klicka hem på Bobbys.se :)

  Bobby Oduncu shampoo, recension, balsam, hårspray, balsamspray + värmeskydd, hairspray, conditioner, schampo, bobby's haircare, bobby.se, tvätta håret, hårvård, produkter, hårturban, turban, torka håret,
  Detta schampo innehåller Piroctone Olamine som motverkar mjäll och torr hårbotten. Är även framtaget för att bygga upp hårets styrka och stimulera hårtillväxt.

  Recension – Bobby’s Haircare Multi Repair Schampo

  Mitt hår: När det kommer till schampo så är jag väldigt kräsen. Jag har fett hårbotten (och duschar bara en gång i veckan så då är det väldigt smutsigt med ett kilo torrschampo). Men också torra och blekta längder som blir strävt och tovigt i duschen.

  Bobby’s Haircare shampoo är ett reparerande schampo och redan efter första tvätten kunde jag understryka tre fördelar:

  - Annons -
  1. Håret blir mjukt! Alltså redan i duschen! Det är ovanligt. Det känns tydligt att det är ett vårdande schampo, både för hår och hårbotten.
  2. Ett schampo som är effektivt och löddrar mycket redan första tvätten (jag schamponerar alltid två gånger) vilket mitt smutsiga hårbotten gillar.
  3. Doften !! Det är en ganska parfymig doft, alltså inte fruktig eller söt utan mer som en lyxig parfym typ.

  JAG ÄR IMPONERAD! Kräsen och imponerad, haha!

   Köp här – bobbys.se!

  schampo och balsam, recension, bäst i test
  Detta balsam innehåller proteiner som återfuktar och stärker håret.

  Recension – Bobby’s HaircareM ulti Repair Balsam

  Det bästa med att Bobby’s Haircare shampoo inte gör håret torrt och strävt är att det dessutom går åt mindre balsam då! Annars behöver jag jättemycket balsam bara för att reda ut håret – men inte med detta! Det är väldigt krämigt och drygt.

  Jag tvingade min bästa kompis att känna på mitt hår för att det var SÅ lent, haha!

  Det är ju alltid lent direkt efter tvätt men den här lena känslan håller dessutom i sig i flera dagar vilket för mig är ovanligt! Jag får torra längder efter 1-2 dagar och måste annars fylla på med hårolja eller balsamspray för att inte ha frissigt hår.

  Produkterna är silikonfria men det känns nästan som en film på håret för att det är så mjukt!

  Köp här – bobbys.se

  På tal om silikoner: Jag har ingenting emot silikoner i smink och kosmetiska produkter (som man använder en väldigt liten mängd av och sedan tvättar bort) framför allt för att det ger ett hållbart resultat men också är det utslätande och lent på huden. Men i hårvård och hudvård föredrar jag silikonfria produkter. Speciellt i schampo och balsam.

  Silikoner kan liknas med ett plastlager och känns väldigt mjukt men har inga vårdande egenskaper alls, utan ger bara en kosmetisk effekt. Har du produkter med mycket silikoner i både body lotion, balsam, hudvård m.m så är du täckt i silikoner från topp till tå, men det är inte vårdande alls men det är ju det som är poängen med den typen av produkter.

  balsamspray, värmeskydd, schampo och balsam, recension, bäst i test
  Balsamspray och värmeskydd i ett! Ger värmeskydd upp till 230 grader och innehåller reparerande, mjukgörande och återfuktande proteiner.

  Recension – Bobby’s Haircare Balsamspray + Värmeskydd

  Jag har testat att bara tvätta håret med Bobby’s Haircare shampoo och balsam (utan att avsluta med balsamspray) och det blir väldigt mjukt då.

  - Annons -

  Men om man dessutom lägger till detta balsamspray så blir håret ännu mjukare!

  Jag gillar att detta leave-in-balsam är i sprayformat, då det är enkelt att använda både i handdukstorkat och torrt hår. Det är en väldigt mjuk och finfördelad spray och precis som deras schampo och balsam så doftar det otroligt!

  Köp här – bobbys.se

  Bobby Oduncu shampoo, balsam, hårspray, balsamspray + värmeskydd, hairspray, conditioner, schampo, bobby's haircare, bobby.se, tvätta håret, hårvård, produkter, recension, recensioner
  En hårspray framtagen för att passa de allra flesta olika hårtyper.

  Recension – Bobby’s Haircare Hårspray

  Köp här – bobbys.se

  Jag använder denna hårspray både för mina bångstyriga strån som sticker ut som antenner på huvudet haha, och för min lugg som jag klippt själv (and I aint that good) som bara hänger fram i ansiktet hela tiden och ser i ärlighetens namn inte så snygg ut heller! Jag brukar göra det bra men lyckades inte denna gång, har bokat frisörtid nu haha.

  Därför behöver jag en hårspray som är väldigt stark, så att jag får bort luggen från ansiktet och att den ”håller ihop” så att man inte ser hur spretig den är, hehe.

  Det lyckas verkligen Bobby’s Haircare hårspray med!

  Jag skulle beskriva den som dryg för man behöver otroligt lite för att få stadga i håret. Ni vet när man använder hårspray själv så känns det nästan som att man duschar i hårspray och måste hålla andan, medan frisörer gör fyra små pscchh pssschhh och sen är det klart. SÅ är denna hårspray, man behöver inte mycket alls!

  Bobby Oduncu shampoo, balsam, hårspray, balsamspray + värmeskydd, hairspray, conditioner, schampo, bobby's haircare, bobby.se, tvätta håret, hårvård, produkter, recension, recensioner
  Av alla produkter är nog Bobby Oduncu shampoo min favorit!

  Bobby’s Haircare – Sammanfattning

  Jag säger det igen – jag är imponerad !! Framför allt över deras vårdande schampo som känns mjukt redan i duschen och att håret känns så galet lent efteråt.

  Måste även ge två tummar upp för en så enkel (men ändå inte helt vanlig) detalj som att alla produkter har samma doft. Även fast man köper från samma hårvårdsmärke så är det ofta en doft på schampo och balsam och sedan en helt annan doft på balsamspray och hårspray.

  - Annons -

  Rolig detalj: Jag var på en dejt i veckan (hihi) och fick komplimanger för att mitt hår doftar gott! Jag hade vanlig parfym på mig också och svarade exalterat ”är det MITT HÅR eller MINA KLÄDER som doftar?!?” och han tyckte nog jag var lite märklig då, men jag ville verkligen veta med säkerhet om hårdoften var mer påtaglig än min parfym.

  Och så var det! Efter ett extra sniff-test stod han fast vid att det är håret som doftade gott :) Så nu vet ni det – med Bobby’s Hårspray så kan man spara in på parfymen, man doftar som en dröm ändå!

  Produkterna är som sagt veganska, de jag recenserat nu innehåller inte silikoner och ni kan klicka hem allt på Bobbys.se.

  Slutgiltigt tips: Bobby’s Haircare shampoo och balsam finns även i liter-förpackningar och i duo-kit!

  Hojta till om ni har frågor! :)

  Läs även:

  - Annons -
  Föregående artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish