Zuii Organic Foundation Swatch

  - Annons -

  Jag har köpt en ny dator (en MAC!) och jag är hur nöjd som helst verkligen! Även fast det tar en stund att bryta gamla vanor när man aldrig har haft annat än Windows-datorer, allt känns bakvänt haha.

  Hur som helst, den autokorrektar det jag skriver vilket jag mestadels gillar då jag alltid råkar hoppa över och blanda ihop bokstäver. Men den har en tendens att alltid ändra till Zoo när jag skriver Zuii, så tänkte bara säga att om jag missar det någon gång så bli inte förvirrade, det finns inget Zoo Organic i webshopen, bara Zuii Organic :)

  Nu tänkte jag visa er en bra swatch-bild på Zuii Organic Powder Foundation, så att ni får en överblick över de olika nyanserna!

  00zuii-organic-powder-foundation-swatch_1

  Milk – Mjölkvit nyans, passar bra till snövithy.
  Ivory – Neutral, ljus elfenbensvit nyans, som passar utmärkt till den ljusa nordiska hudtonen.
  Créme – Ljus nyans med gul underton. Passar utmärkt till den ljusa nordiska hudtonen.
  Almond – Varm mandelnyans med gul underton. Mellanljus hudton.
  Cashew – Varm, mellanljus nyans.
  Macadamia – Kall nyans med rosa underton. Mellanljus hudton.
  Hazelnut – Mellanjlus hudton med gul underton. Utmärkt för lätta skuggningar på ljus hy och som foundation för mörkhyad.
  Pecan – Varm nyans, mörk hudton.
  Peanut – Varm nyans, rosa underton. Mörk hudton.
  Earth – En vacker, kall chokladbrun ton. Mörk hudton.

  - Annons -

  Jag använder just nu nyansen Ivory på min hudton :)

  Det finns också provpåsar att köpa för den som är osäker! Kostar 15 kronor men dom är välfyllda och bra.

  Nu ska jag åka iväg och besikta syrrans bil, önska mig lycka till, så jag inte behöver ta bussen hem haha! Kram på er ♦

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  1. Tack för en inspirerande blogg! Jag kikar in här varje kväll. Jag har precis som du riktigt blank hud och undrar hur det funkar med den här foundation? Har du haft tid att använda den så du kan recensera? Kostar det lika mycket frakt om man beställer en provpåse?

   • Hej! Ursäkta sent svar, mycket nu :) Ja det funkar jättebra till blank hy, läs mitt senaste inlägg så kan du läsa mer om det! Jag har använt den här foundationen i flera månader :) nej frakten är bara 19 kronor för provpåsar :) Kram!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish