Nyhet – Grundsmink från Zuii Organic!

  - Annons -

  Äntligen, äntligen, äntligen får jag presentera ett nytt sminkmärke som idag lansers på Byher.se! Som jag har längtat efter detta! :)

  Zuii Organic är ett sminkmärke med ekologiska och naturliga ingredienser, och själva hjärtat av innehållet i produkterna är ekologiskt odlade blommor som tillsammans vårdar och ger näring och lyster till huden.

  Produkterna är i snitt 95% ekologiska och 100% naturliga!

  Alla deras produkter är hur bra som helst, men jag har börjat med att ta in deras grundsmink för det är såååå himla bra! Jag har haft foundation från Zuii på mig varenda dag den senaste tiden, I’m in love ♥

  Jag har fått mycket önskemål om att ta hem en naturlig puderfoundation i pressad form, för er som inte gillar löspuder (jag föredrar också pressat puder egentligen) och jag har även fått önskemål om concealerpennor som går snabbt att applicera. Och nu kan jag glatt säga att det finns i webshopen! :)

  - Annons -

  zuii-powder-foundationZuii Organic Powder Foundation kostar 325 kronor och innehåller hela 10 gram foundation!

  Denna puderfoundation innehåller en unik kombination av ekologiska rosenblad, ekologiska kamomill- och jasminblommor som ger ansiktet en fin lyster. C vitaminen i rosenbladen stärker hyn med en naturlig fuktbarriär, hjälper skadad hud och skyddar mot för tidigt åldrande. Ger bra täckning och är vattentät utan att täppa till porerna. Resultatet blir en naturligt strålande, ungdomlig finish.

  Jag ska visa före- och efterbilder på detta inom kort, den är så snabbapplicerad och ger en naturlig och fin täckning :)

  Finns i 10 olika nyanser, och ni kan även beställa hem provpåsar!

  cc-primer

  Zuii Organic Colour Corrective Base är cc-primers för ansiktet som jämnar ut hudtonen och neutraliserar missfärgningar. Den gröna nyansen är suuperbra på oss som lätt blir röda i ansiktet!

  • Mint – Reducerar röda toner i hyn.
  • Mauve – Ger fin lyster till glåmig och tråkig hud.
  • Apricot – Jämnar hudfärgen och döljer mörka områden.

  Kostar 299 kronor för en pumpflaska med 30 ml.

  zuii-concealer-pencil

  Zuii Organic Concealer Pencil är ett snabbt och enkelt sätt att applicera concealer! Konsistensen är krämig och täckande och hjälper dig att dölja allt från finnar och pigmentfläckar till mörka ringar under ögonen!

  Finns i 4 olika nyanser och kostar 179 kronor.zuii-diamond-rouge

  - Annons -

  Zuii Organic Sparkle Rouge är nog de finaste rougerna jag har skådat! De har supersmått skimmer i sig som ger kinderna en så himla glödande lyster! Går att använda både ensamma eller ovanpå andra rougerfärger, t.ex. är de ljusare nyanserna Mango och Blossom superfina på kindbenen (och axlar och nyckelben!) för att bara ge en fin glow :)

  Kostar 249 kronor för en stor burk med sil som innehåller 3 gram.
  zuii-sparkle-rougeFina nyanser va?

  Jag ska visa fler bilder på allt så fort som möjligt! Jag är typ i extas av allt nu kan jag säga, så himla bra och fina produkter!! ♥

  - Annons -
  Föregående artikelNeonsminkning
  Nästa artikelZuii Organic Foundation Swatch
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  4 KOMMENTARER

   • Otroligt svårt att svara på faktiskt, för resultatet med båda blir lika bra! Men jag gillar att Zuii är ett pressat puder, mycket enklare att applicera, och dessutom är Zuii billigare då Nudh (eller yag mineral som det heter nu) kostar 399 för 7 gram medan Zuii kostar 325 för 10 gram. Såå jag gillar resultatet av båda lika mycket men ska man väga för- och nackdelar så skulle jag nog välja Zuii :)

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish