Mina operfekta sidor

  - Annons -

  Skönhetsbloggare kan nog ofta uppfattas som ”perfekta”, då det är den sidan vi bloggar om. Vi finns för att inspirera!

  Snygga sminkningar, fina naglar, fixat hår och grymma skönhetsprodukter. Det är det ni ser.

  Därför tänkte jag nu dela med mig av mina, skönhetsmässigt, operfekta sidor!

  Jag rakar sällan benen
  Jag rakar bara benen om jag ska visa dom (t.ex. i klänning). Eller om jag bara vill känna mig snyggare inför ett tillfälle. Detta beror inte på lathet, jag rakade dom alltid förut! Men Miska klagar alltid på stubben som jag får så snabbt – ”Du sticks!” Dessutom är mina strån väldigt ljusa och mjuka när dom får växa till sig, så det spelar liksom ingen större roll. Ingen tittar under byxbenen liksom!

  Nagellack kvar sen sommaren
  På sommaren visar man ofta fötterna, så då hade jag röda tånaglar – klassiskt, stilrent och snyggt! Jag tog dock aldrig bort nagellacket. När det blev kallare och strumporna åkte på så glömde jag liksom bort det. Och det lilla som inte växt ut än, sitter snällt kvar ytterst på stortånaglarna!

  - Annons -


  Tjusigt, tjusigt :)


  Mina underkläder
  Jag skäms om någon öppnar min troslåda. Jag har alltid prioriterat att lägga mina få slantar på sånt som syns – kläder och smink. Underkläderna är det ju bara jag (och Miska) som ser. Jag har, utan att överdriva, stringstrosor kvar sen jag var 12 år (mina första, H&M med snobbentryck) och jag använder dom fortfarande! Trycket har dock försvunnit i tvätten…

  Biter på läpparna
  Jag har nämnt tidigare att jag biter på läpparna. Många gör det litegrann, men för mig är det ett beroende som att bita på naglarna! Det blir stora sår, ofta så djupt att jag blöder, överallt i munnen där jag kommer åt – uppe, nere, båda sidorna. Jag får ont i käkarna ibland för att jag anstränger dom så mycket när jag sitter och gnager. Ibland har jag dessutom så ont i själva såren att det är jobbigt att äta! Sen ser det ju inte så fräscht ut heller.

  Det var väl dom punkterna jag kunde komma på… Kanske uppdaterar listan efter lite mer betänketid ;)

  Någon som känner igen sig? :)

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  4 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish