Naturlig sommarlook

  - Annons -

  Idag satt jag framför sminkspegeln igen, som jag saknat den ♥ Har nog aldrig gått så här länge utan smink någonsin sen jag gick i sexan typ, abstinens!

  Dock startade arbetsdagen inte så bra då min kamera gick sönder efter bara några få foton, så typiskt!! Men den är flera år gammal och har använts otroligt flitigt så det var väl på tiden kanske. Har en annan kamera som jag kan använda istället, men det tog så lång tid innan jag gav upp hoppet på den trasiga och fick igång inställningar och allt på den nya, så jag hann bara med basen idag sen hade jag fullt med kunder.

  Men, ni kan få se dagens bas åtminstone haha :) Ni har ju inte riktigt sett mig sen min sminkning jag gjorde för 3 veckor sedan, och nu är jag både lite, lite brunare och framför allt riktigt solblekt i håret, mina längder är blonda! Så här ser jag ut idag:

  IMG_0616_111

  Somrigt ljusa läppar, en lätt bas och ljusare ögonbryn än vad jag brukar ha. En snygg och lagom sommar-bas till färgade fransar, eller permanent makeup som jag har :)

  - Annons -

  Vad tycks?

  Bassmink:
  Foundation – Pixi H2O Skintint (Cream)
  Puder som neutraliserar rött – gloMinerals Redness Relief Powder
  Contouring – Pixi Book Of Beauty Contour Creator
  Rouge – gloMinerals Powder blush (Papaya)
  Fixing Mist – Pixi Makeup Fixing Mist

  Ögonbryn – Pixi Natural Brow Duo (Natural Brown)
  Läppar – Paese Lipstick (16)

  IMG_0600_111

  Älskar det här läppstiftet ♥

  IMG_0620_111

  Nu är jag hemma igen, och första jobbdagen har gått väldigt bra! Känns så kul att få rekommendera grymma produkter, forma snygga bryn och få folk att känna sig fina igen :) Jag har världens bästa jobb!

  Hoppas ni får en fantastisk kväll ♥

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  5 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish