Nya makeupartister på salongen!

  - Annons -

  Nu är vi äntligen två makeupartister till på Creative Makeup By Her, såå roligt!

  Zahra har redan jobbat ett tag på salongen med trådning, fransar och bryn vissa datum enda sedan vi öppnade i september, men från och med nu så jobbar hon 3 dagar i veckan och gör även makeup! Zahra har varit makeupartist hela tiden, men det tar en stund att lära sig våra produkter ordentligt vilket man så klart vill komma in i innan man börjar hålla i sminkkonsultationer och liknande :)

  Ida är helt ny hos oss, men är makeupartist sedan 2009, och ni som kikar in i butiken då och då har säkert sett henne redan då hon varit här en hel del den senaste tiden för att lära sig alla produkter. Ida jobbar även som undersköterska på plastikkirurgen på Akademiska Sjukhuset, där hon bland annat tatuerar bröstvårtor på kvinnor som haft bröstcancer.

  Ida kommer börja jobba hos oss en dag i veckan till att börja med, och gör makeup, fransar och bryn (plock, färg, permanent). Alltså allt förutom trådning :)

  IMG_0052_111

  - Annons -

  Supergulliga och superduktiga makeupartister! Jag kommer visa lite före- och efterbilder gjorda av dom också här framöver, får mycket positiv respons på just före och efter och tänker att det säkert är kul att se även när inte jag personligen har gjort sminkningen, men att det är med produkter från webshopen :)

  Ni kan boka Ida och Zahra online på hemsidan Creativemakeup.se.

  Kram på er!

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish