Ögonskugga som faller under ögonen

  - Annons -

  Jag har skrivit förut att jag brukar lägga ett tjockt lager löspuder under ögonen när jag gör mörka sminkningar, så om ögonskuggan faller ner medan man sminkar så gör det ingenting. Det försvinner sen när man borstar bort allt puder.

  Men jag har slutat med det faktiskt (bara när jag sminkar mig själv). Detta låter inte enklare men jag tycker faktiskt personligen att det är lite mindre omständligt att ta en servett och hålla under!

  Dessutom är det billigare med papper än puder ;)

  - Annons -

  Jag har en servetthållare precis bredvid sminkspegeln, då är det lätt att bara dra upp en pappersbit!

   

  Hur gör ni? Brukar ni skydda sminket under ögonen, och i sådana fall hur? :)

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish