25% rabatt på YvesRocher.se!

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Jag vet att många av er har längtat, och här kommer äntligen rabattkoden som ger er 25% rabatt på YvesRocher.se! :)

  Ange IMYS när du handlar så får du 25% rabatt på hela köpesumman!

  rabatt-yves-rocher

  Det finns ingenting jag har testat från Yves Rocher som jag inte  gillar, och jag gillar dessutom de låga priserna samt att produkterna faktiskt innehåller naturliga och genomtänkta ingredienser.

  Men här kommer mina fem favoritprodukter! :

  - Annons -

  yves-rocher-smink-recensioner

  1. Make Up Remover – Tar effektivt bort ögonsminket, även vattenfast. Superbra för mig som ofta använder vattenfast kajalpenna + ofta har mörka sminkningar som är lite bökiga att tvätta bort.

  2. Löst pärlemorskimmer – Jag använder inte dessa jättemycket i bloggen då det ändå inte syns jättebra på bild (jag lyckas inte i alla fall) men ska jag iväg och “synas” så brukar jag unna mig lite extra glitter! Detta pärlemorskimmer är en bandning mellan skimmer och glitter skulle jag säga, funkar både ensam eller ovanpå en annan skugga. Att ha nyansen 05 kristall ovanpå en annan färg är min favoritkombo!

  3. Färgglada ögonpennor – Dessa pennor håller väldigt bra (i alla fall på mina ögon) och framför allt så gillar jag färgerna 05.Turquoise och 02.Bleu som är otroligt pigmentrika och nyanserna är superfina!

  4. Grand Rouge Lipstick  – Krämiga, heltäckande läppstift som verkligen är superlena på läpparna + håller väldigt bra! Finns i 18 underbara färger, och jag skulle inte säga nej till en enda men nyansen 32. Rouge rayonnant är nog min favorit – den är röd men inte knalligt röd utan lite mer diskret.

  5. Volymmascara – Vill man ha volym på fransarna och få dom att verkligen hålla sig böjda hela dagen så är detta en underbar mascara! Borsten är ganska stor, men av gummi så det är ändå enkelt att nå alla ögonfransarna från roten.

  Alla dessa produkter har även fått toppenbra recensioner på hemsidan, alla ligger på 4+ av 5 (!) så jag är inte den enda som ger tummen upp :)

   Så där, nu är det bara för er att shoppa loss! :) Rabattkoden gäller t.om. 6:e april!

  - Annons -
  Föregående artikelDags att korta av naglarna?
  Nästa artikelStar White
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  6 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish