3D ögonbryn permanent makeup

  - Annons -

  Jag får alltid positiv respons när jag visar er permanent makeup, även fast det inte är jag själv som gör jobben, så här kommer två fantastiska ögonbrynstatueringar som Annika har gjort på Creative Makeup By Her de senaste dagarna :)

  Den ena kunden fotade jag men den andra är fotad med digitalkamera bara, det är därför dom bilderna inte är lika tydliga. Men måste visa ändå för tatueringen är så himla snygg!

  0-gonbrynstatuering

  En blond kund med ljusa bryn! Det här är taget direkt efter, så tatueringen kommer bli ljusare efter läkning. Man kan göra ögonbrynstatuering fast man är ljus, det är en vanlig fråga vi får, men man bestämmer färgen efter kundens egna färger och önskemål och väljer hellre en för ljus färg än en för mörk, så kan man göra det mörkare sen istället om man vill det.

  0-permanent-makeup-3d-bryn

  Snyggt va? :)

  - Annons -

  0-bryntatuering

  När den här kunden var klar så sa Annika till mig:
  “Jag ser inte vad jag har gjort!!!”
  “Eh, vad menar du?”
  “Inte ens jag ser vilka strån som är tatuerade och inte”

  Haha, det blir verkligen så galet naturligt :)

  0bryn-före-efter

  Såå fint!

  Hoppas ni inte tycker att det stör med vattenstämpel på alla bilder, men vi har fått höra några gånger av kunder att de sett våra bilder på andra tatuerares sidor och det är verkligen det sista vi vill. Mina bilder blir använda hejvilt av andra men det är inte lika förödande för kunden att få en ful sminkning eller en tokig brynplockning om hen går till en oseriös person som inte gör tillräckligt fina jobb för att använda egna bilder. Men gör man permanent makeup som ska sitta där i ansiktet bra länge, då är det verkligen illa om man gått dit p.g.a. falsk marknadsföring.

  Nu är jag helt galet trött efter en fullspäckad dag på salongen :) Sandra har haft jättemycket sminkbokningar och även jag har haft en sminkkund idag! Jag brukar ju inte ta så mycket behandlingar själv eftersom jag har så mycket med annat, men det är verkligen superkul med partysminkningar och idag var det en kund som jag sminkat förut som var så nöjd med mitt jobb då, och då känns det ju extra hedrande så klart ♥

  Men nu ska jag sluta babbla och springa till bussen. Kram på er!

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  8 KOMMENTARER

  1. Snyggt! Har själv tatuerat hos annika och blev rätt så nöjd, nu är det dock lite mer än 1 år sedan och såg att massa har hänt sen dess…erbjudandet om ifyllnad på ca 1500 till tidigare kunder..har den gått bort? Såg att 15 min kostar 1000 kr???? Helt sjukt, är väl inte så att man får riktiga hårstrån när det tatueras?! och lite taskigt mot oss tidigare kunder

   • Hej hej! Vad bra att du skriver, för först och främst så har du missuppfattat prislistan, vi jobbar på att skriva om den så att allt blir mer tydligt för det är självklart jätteviktigt.

    Du har läst under “ifyllnad” och där står det “återbesök 1000:- för 15 minuter”, vilket innebär att om du först kommer och gör “ifyllnad tidigare kund” och sen efter det vill ha ett återbesök också så gäller detta pris. Återbesök ingår i priset när man gör en ny tatuering men inte när man gör ifyllnad nämligen, utan vill man lägga till någonting då så går det oftast ganska snabbt (därav 15 minuter) och då betalar man för materialkostand och sådana omkostnader.

    Ifyllnad för ögonbryn kostar alltså fortfarande 1500:- (det ser du i prislistan på raden ovanför där du läste först) och det står på Amir då Annika för tillfället inte gör sådana behandlingar eftersom hon har gått ner i tid. Det kostar alltså idag 1500:- att fylla i ögonbrynen om man gör ifyllnaden inom ett år, och det behöver inte vara på dagen ett år utan handlar om att man ska ha kvar så pass mycket av formen att det bara är att fylla i. Det har nämligen kommit många kunder som efter flera år vill ha ifyllnadspris, fast det knappt är kvar någonting av formen, och då är arbetet lika utförligt som en helt ny tatuering, där man måste rita form, symmetri, färgkorrigera o.s.v. och då gäller timpris istället vilket är 3000:-.

    Vi håller på att se över prislistan och ändra så att vi kan få dessa detaljer mer tydliga. Det är alltså ingen chockartad prishöjning så som du har förstått det i prislistan, så du kan pusta ut :)

    Du är varmt välkommen att boka ifyllnad av dina ögonbryn hos Amir, och det kan du göra i vår onlinebokning på Creativemakeup.se. Hör av dig om du har fler frågor. Kram, Helena

    • Men vad bra! och tack för svaret! :) har hört att det inte är bra att tatuera nära man är gravid/ammande så därför har jag fått avboka min tid och kommer säkert få vänta till i höst innan jag kan göra ifyllnad igen, men om formen är kvar tills dess tror du att det är möjligt att få ta del av ifyllnadserbjudandet då trots att det då gått ca 2 år sen första tatueringen?

     • Ja, som sagt så handlar det om hur mycket av den tidigare tatueringen som finns kvar, men kan inte lova något specifikt pris eftersom vi ska se över prislistan och försöka få till ett tydligare sätt (för både kunderna och vår personal som svarar i telefon) att veta vilka priser som gäller. Men ju mer som finns kvar, desto billigare blir det :) Det här ska fixas så snart som möjligt, så det kommer vara mer detaljerat och tydligt när du vill boka tid om du väntar i några månader. Kram!

  2. Hm, jag tycker ändå att det ser lite konstigt ut att tatuera utanför egna formen eftersom man då (om man inte vill ha dubbla bryn…) måste plocka bort de stråna. Eftersom bortplockade strån, om man plockar ofta, oftast inte växer tillbaka igen så blir man ju beroende av att förnya tatueringen? Jag ska erkänna att jag ibland inte tycker att det ser så jättenaturligt med de tatuerade brynen, inte ens när någon är duktig på det. Den andra bilden ser naturlig ut men där är inte nyansskillnaden lika stor.

   • Pratar man om en kund som har helt oplockade bryn, och som inte längre vill behöva röra dom, så är det en annan sak, men om man redan plockar brynen så är det ingen skillnad om man plockar bort utanför tatueringen och låter det växa ut där tatueringen är nu. De flesta kunderna vill inte ha samma form som innan, att ändra formen är en av anledningarna till varför många gör det :)

    Ja sista bilden är det inte så stor nyansskillnad på, men det kommer det inte vara på den övre heller när det har läkt. Tatueringen är, som det står i inlägget, både skarpare och mörkare direkt efter :)

  3. Måste man raka bort de hår som är ovanför tatueringen? Varför gick hon inte efter hennes riktiga bryn?

   • Nej man rakar aldrig bort stråna där man ska tatuera, men efteråt kan man själv plocka bort alla strån som är utanför formen. Man går ofta efter kundens egna form så mycket som möjligt, men en stor anledning till varför man tatuerar är för att man vill ha en snyggare form som ramar in ögonen bättre, och då måste man ofta tatuera på områden där personen inte har strån i dagsläget. Hade hon följt den här kundens egna form så hade formen blivit väldigt rak och inte lika snygg. Men kunden kan själv sen plocka bort stråna som är utanför formen, och spara ut hår där tatueringen är istället.

    Hojta till om du har fler frågor :) Kram!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish