3D tatuering på ögonbryn utan hår

  - Annons -

  Annika får ofta kunder som inte har några egna ögonbryn alls, det är ganska vanligt och det finns massor av olika anledningar så som cellgifter, alopesia, och vissa vet inte ens varför dom plötsligt tappar håret.

  Vi får ofta frågor av kunder som vill se bilder på ögonbryn som är tatuerade på personer som inte har några egna bryn alls, och här om veckan gjorde Annika ögonbryn + eyeliner på en kund som varken hade ögonfransar eller ögonbryn, och resultatet är så galet snyggt!

  Jag fick även fota helbilder på kunden vilket är superroligt och jättebra för framtida kunder att se också, på närbilder ser man tekniken och resulatet väldigt bra men man ser inte då hur stor skillnad det gör på helheten i ansiktet. Men nu får ni se det också! :)

  ögonbryn-helbild-permanent-makeup

  Visst kan man inte tro att den här pinglan varken har ögonfransar eller bryn? Samt är helt osminkad på bilden!

  - Annons -

  tatuera-ögonbrynen-alopesia-3d

  Bilderna är tagna direkt efter behandlingen, efter läkning blir både ögonen och brynen mindre skarpa och även lite ljusare.

  Det kommer även troligtvis (det behövs oftast) behövas fyllas i efter läkning, det är därför man har återbesök så kan man fylla i områden där färgen släppt mer under läkningen, eller om man vill ha en mörkare färg. Det är alltid bättre att välja en ljusare färg om man är osäker, och sen göra mörkare om man vill på återbesöket.

  Här ser ni före och efter:

  3d-tatuering-hårstråteknik

  Fantastiskt va? :)

  eyebrow-tattoo-3d

  permanent-makeup-eyebrow-3d

  Som en helt annan människa på efterbilden!

  Ögonbrynstatuering kostar 5700:- och i dagsläget är det bara Annika som gör nya ögonbrynstatueringar. Återbesök ingår, och det görs hos Amir.

  - Annons -

  Tatueringen är semipermanent och behöver fyllas i när den bleknar för att inte försvinna helt, ifyllnad inom ett år ligger på 1500:-, men har formen försvunnit mycket så gäller timpris 2000:-/timme. Har formen försvunnit helt måste man boka tid för ny ögonbrynstatuering.

  Hela prislistan hittar ni på Creativemakeup.se, vi jobbar på att få den ännu mer tydlig, men har ni några frågor så är det som vanligt bara att hojta till! :)

  Kram på er! ♥

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  1. Wow vilket resultat, ögonbrynen gör ju enormt mycket för utseendet. Kan tänka mej att hon blev nöjd, super snyggt och brynen ser hur bra ut som helst

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish