4 år tillsammans

  - Annons -

  För exakt fyra år sedan träffades jag och Miska, lite sådär oromantiskt på en hemmafest på juldagen hehe.

  Vi hade aldrig träffats förut och pratade inte alls med varandra de första timmarna, men jag minns att jag tittade på honom och tänkte:

  “Man vet ju aldrig hur framtiden ser ut, idag kan vara en dag man tittar tillbaka på om några år – undrar vad man tänker då. Tänk om typ han där killen och jag skulle bli tillsammans… Han är ju snygg nu, men undrar hur han ser ut när han är nyvaken och strosar runt hemma i kalsonger. Skulle jag orka se det där ansiktet dag ut och dag in? Hmm, ja kanske det”

  Och sedan av någon skum anledning så smygfotade jag honom så fort han tittade bort. Så jag har en bildmapp kvar från den kvällen, där varannan bild är på Miska i någon konstig vinkel haha. Märkligt beteende, men kul nu i efterhand!

  Sedan föll han för mig också av någon anledning, som tur var :)

  - Annons -

   

  - Annons -
  Föregående artikelGod jul fina ni!
  Nästa artikelNyårssminkning – Silver Sparks
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  5 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish