5 saker du inte visste om mig

  - Annons -

  Jag älskar när bloggar (som jag inte känner) lägger upp otroligt oviktig, men ack så intressant fakta om sig själva ;)

  ”Inte vara för personlig” i all ära, men lite måste man ju bjuda på ibland! :)

  Såå, för mina kära läsare som inte redan känner mig, här kommer den klassiska 5-saker-du-inte-visste-om-mig-listan!

  Nr. 1. Jag biter på läpparna, på insidan alltså, jättemycket. Detta har jag gjort sedan jag var liten, ungefär som andra biter på naglarna! Riktigt äckligt, men jag kan inte låta bli. Vissa perioder är bättre, men just nu har jag sår i hela munnen.

  Nr. 2. Jag måste alltid ha det jämnt på båda sidorna av kroppen, det får inte kännas olika. Så om någon slår mig på ena armen, så måste jag slå mig på den andra också. Detta tycker folk är väldigt roligt, och kan jävlas med mig en hel dag genom att slå mig på olika ställen!

  - Annons -

  Nr. 3. Jag är en av de mest tondöva personer man kan hitta. Vissa låtar är lite lättare, men på en del bara kan jag inte sjunga med i melodin! Jag har faktiskt ett litet smakprov på detta som jag tänkte bjuda på. Syrran smygfilmade mig den jäveln ;)

  Nr. 4. Min pappa är ganska gammal för att ha en 19-årig dotter (närmare bestämt 79år). Han hade en fru innan han gifte sig med mamma, så jag har 2st halvsystrar som är äldre än min mamma! Dock känner jag dom inte, fast dom bor en kvart från Gimo. Dom vet att jag finns, men inte exakt vem jag är. Men jag vet vilka dom är, har sett dom när jag jobbade på ICA-affären i orten dom bor i :)

  Nr. 5. Jag har ett väldigt speciellt skratt, som folk mer än gärna härmar gång på gång. Men om jag verkligen, verkligen asgarvar, så blir jag helt tyst och det ser bara ut som att jag gapar väldigt stort! Detta kan leda till stor förvirrning :)

  Hope you enjoyed it! :)
  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish