Alla Hjärtans dag – Badskum med hjärtan!

  - Annons -

  Alla har olika traditioner inför Alla Hjärtans Dag, vissa ger fina presenter till varandra, vissa ger presenter både till partners och till andra nära och kära. Vissa firar det inte alls, och vissa ser det som en mysig dag för att göra någonting extra romantiskt tillsammans.

  Hur som helst så kommer här ett produkttips till er som passar oavsett om ni ska ge bort det i present eller njuta av det tillsammans – badskum med hjärtan! ♥

  IMG_8595_111

  Sephora lanserar nu en Alla Hjärtans Dag-serie med flera romantiska och söta produkter, och en av dom är det här badskummet (funkar även som duschgel) som är rosa och innehåller små supersöta hjärtan, och förpackningen är jättesöt också!

  Den doftar bomullsblomma och skummar väldigt bra, jag gillar den väldigt mycket :)

  - Annons -

  IMG_8600_111

  Förpackningen är rund och väldigt platt, perfekt på badkarskanten :)

  IMG_8605_111

  Alla små hjärtan är mest söta om man använder produkten som duschgel eller helt enkelt för att det är sött i förpackningen när den står i duschen, men när man har den som badskum så smälter dom ganska fort och man ser dom ju inte oavsett i alla fall eftersom det är så mycket skum i vattnet :)

  IMG_8816_111

  IMG_8811_111

  IMG_8820_111

  Tummen upp säger både jag och Miska! :) ♥

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish