Alla hjärtans dag på Yves Rocher

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Att jag gillar Yves Rocher är ingenting ni har missat tror jag? :) Deras produkter dyker upp i inlägg och sminkningar lite då och då här i bloggen.

  Jag tänkte därför tipsa er om deras grymma kampanj över Alla hjärtans dag – när man handlar så får man en valfri produkt utan extra kostnad! Inte den billigaste eller att man måste handla för en viss summa för att få den, utan det är helt enkelt den varan du lägger i varukorgen först och du får välja från hela sidan! :)

  Erbjudandet gäller från idag 13 februari – till söndag den 16 februari  kl. 24.00.

  Klicka här för att komma till hemsidan!

  alla hjärtans dag yves rocher

  - Annons -

   

  Vill ni ha tips på vad ni ska handla? :) Här kommer några av mina favoriter:

  Vattenfast ögonpenna, finns i både svart och färgglatt (och jag önskar såå att de skulle tillverka en i vitt/beige också). Sitter superbra hela dagen!

  Löst Pärlemorskimmer är också makalöst fint, jag har nyanserna Gyllene och Kristall och jag älskar båda som glittrar jättemycket!

  Glittrande ögonskugga, för oss som älskar glitter så är dessa skuggor underbara. Det är många glitterskuggor som glittrar fint i förpackningen, men på ögonlocket blir det matt som vilken ögonskugga som helst. Men Yves Rocher har lyckats med sin!

  Automatic Lip Liner är en jättebra läppenna som jag brukar använda på hela läppen, sitter som ett smäck! Nyansen 32 Rouge Foncé är min favorit.

  Nu blir jag sugen på att sminka mig med pärlemorskimret hehe, det blir nog en glittrig alla hjärtans dag-sminkning idag tror jag! :)

  Kram på er!

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  5 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish