Alopecia – Tatuerade ögonbryn & eyeliner

  - Annons -

  Kommer ni ihåg sminkningen på Anneli som har alopecia som jag visade er i april? Ni kan läsa det inlägget här där jag visar före och efter och skriver om sminktips för personer som inte har ögonfransar eller ögonbryn.

  Idag var Anneli hos oss på Creative Makeup By Her i Uppsala igen, men den här gången var det inte för sminktips och produkter utan för permanent makeup! :)

  Titta så fin hon är, och vad grymt duktig Annika är:

  IMG_1191_111IMG_0984_vattenstämpel IMG_1186_vattenstämpel

  Vilken skillnad va? Världens underbaraste person, både på insidan och utsidan :) ♥

  - Annons -

  Ni kan boka tid för permanent makeup direkt på vår hemsida, och priset för allt detta som Anneli har gjort är 9500:- (ögonbryn, eyeliner medium uppe + eyeliner nere) men har man alopecia så kan man få ögonbrynen betalda av landstinget.

  Kram på er!

  - Annons -
  Föregående artikelFödelsedagssminkning
  Nästa artikelOpen your eyes makeup look
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  1. Tack fina Helena för dina värmande ord <3
   Du om någon har det finaste hjärtat lilla vän!
   Nu har alla flagor lossnat och det saknas färg under vänster öga. Annika sa ju att hon tidigare märkt att vi med Alopecia har svårt att "ta åt oss" av färgen. Så mycket positiva kommentarer jag fått. Och Annika har verkligen gjort ett kaninjobb!! Stora solglasögon och solskyddsfaktor 50 har jag använt. Ser ut som en lita uggla nu ;) Men det är det värt, vill ju behålla färgen så länge som möjligt!
   Om 15 dagar dyker jag upp hos er igen :)

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish