Anastasia Covet Waterproof Eyeliner

Jag använder ofta Anastasia Beverly Hills vattenfasta kajalpennor när jag sminkar. Dom är vattenfasta och jättebra!

Men när man ska handla dom så tycker jag ofta att det är svårt att se på bilderna hur nyanserna blir i verkligheten, så jag har gjort en liten överblick på alla nyanser så att ni enkelt kan se hur dom ser ut.

Det enda “negativa” är att dom snabbt torkar och går av om man glömmer sätta på korken efter sig. Så var noga med det! Trist att slösa på en penna för 200kr p.g.a. slarv/lathet. Jag talar av erfarenhet ;)

Astral, Vert, Azure, Steel och Midnight.

Astral och Vert är lite metalliska, Azure och Steel är matta och Midnight är silverglittrig!

 

Någon av er som testat dessa? Vad tycker ni? :)

Föregående artikelGorgeous pink & blue
Nästa artikelVideobloggar lite!

LIKNANDE INLÄGG

Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

3 KOMMENTARER

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

INSTAGRAM

SENASTE INLÄGGEN

sv_SESwedish
en_USEnglish sv_SESwedish