Ansiktstvätt och ansiktsvatten (Recension & Tips)

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Det blev inget mer bloggande igår kväll, för gissa vem som lyckades spilla ut halva burken med nagellacksborttagning på tangentbordet över sin bärbara dator? Haha hur lyckas man egentligen? Stängde av den illa kvickt och lät den torka under natten, så att det inte skulle bli någon kortslutning.

  Nu verkar den fungera i alla fall, men plasten på tangenterna har smält lite och några är ganska sega att trycka på, men jag är glad så länge den går att använda! :)

  Här kommer i alla fall recensioner på Lumenes nya ansiktstvätt och ansiktsvatten i serien ”Matt Touch”.

  Jag har endast använt produkterna en gång och kan inte säga någonting om det långvariga resultatet, men båda produkterna ska i slutänden ge en ren och matt hy och är anpassade för personer med oljig hy och akne.

  Produkterna innehåller arktiskt björksocker, som normaliserar hudens bakteriebalans – vilket bidrar till att matta ner hudens glansighet och förebygger att nya orenheter eller pormaskar ska uppstå.

  - Annons -

  IMG_9056_111

   

  Lumene Matt Touch Deep-Cleansing Gel Wash, 99 kr.

  Detta är en oljefri rengöring i gelform som tar bort grundsminket väldigt snabbt och effektivt! Man sköljer ansiktet med vatten före och efter. Den doftar fräscht, är enkel att använda och det jag gillar mest är att den inte får huden att kännas torr efteråt vilket många rengöringar kan göra. Man kände att huden blev ren och fräsch!

  Eftersom jag enbart testat denna en gång så känns sminkborttagningseffekten mest relevant att skriva om, och där får den en tummen upp av mig! Jag rekommenderar dock alltid att ha en specifik rengöring till ögonen också, för att inte behöva tvätta med vatten lika länge.

  IMG_9052_111

  Lumene Matt Touch Pore-Tightening Toner, 99 kr.

  Ett ansiktsvatten som jämnar ut hudtonen och har en sammandragande effekt på porerna. Efter bara en användning går det inte att se varken det, eller att huden skulle vara mer matt. Det krävs en regelbunden användning för att kunna se sådana resultat.

  Men jag gillar den, ett väldigt skönt ansiktsvatten som känns uppfriskande på huden och har en fräsch doft!

  Hoppas min info var till hjälp! :)

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish