Äntligen hemma!

  - Annons -

  Äntligen känner jag mig som hemma igen här i bloggen! Välkomna! :)

  Jag har haft wordpress som plattform i flera år nu, och fick lite inre panik när jag bytte till Finest och var tvungen att jobba på deras sätt. Tänk er att gå från att kunna göra precis vad du vill med din egen sida, och allt funkar galat, till att börja på en sida där allt är sämre!

  ”Varför bytte jag då?” undrar ni säkert nu. När jag bytte så visste jag redan att Finest skulle byta plattform till wordpress och att min blogg till slut skulle se ut och fungera ungefär som den gjort innan. Men det har tagit mycket längre tid än planerat tyvärr ”vilken dag som helst nu” har dom sagt i flera veckor. Men nu äntligen!!

  Tyvärr så bytte de en tokig dag enligt mitt schema, jag var borta hela dagen igår (frisör + event) och idag har jag massor att stå i innan jag ska bege mig till Stockholm igen för ännu ett event. Så jag hinner inte sätta mig ner och kolla på design-detaljer än men jag lovar att fixa det snyggt här i helgen! :)

  IMG_3105_111

  - Annons -

  Det var bara det jag ville säga, hoppas ni får en helt underbar fredag! Själv ska jag springa till ICA nu som precis har öppnat och hämta ut min nya fotoutrustning!!! :D

  Kram, kram!

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish