Årets familjeprodukt – Me Anima Baby Oil

  - Annons -

  Organic Beauty Awards är det första priset i Sverige som riktar in sig på hållbar, ekologisk skönhet, såå bra!

  En av de nominerade produkterna i Organic Beauty Awards 2016 var Me Anima Baby Oil, som kammade hem priset “Årets Familjeprodukt” WOOP WOOP! Vi säljer denna på salongen och på Byher.se, och den är verkligen toppenbra! :)

  mama-oil-

  I de andra kategorierna utsågs de vinnande produkterna av samma jury, men “Årets Familjeprodukt” hade en egen jury bestående av familjer där mamman är gravid och det redan finns barn mellan 1 och 6 år.

  Och de utsåg Me Anima Baby Oil som vinnare! :)

  IMG_2388_111

  Me Anima Baby Oil är en babyolja som är speciellt framtagen för att passa känslig bebishud. Den vårdar, skyddar och mjukgör huden, och funkar både som badolja samt för att smörja in direkt på huden.

  - Annons -

  Den absorberas snabbs av huden, har en väldigt lätt konsistens och kommer i en praktisk pumpflaska – med världens sötaste etikett!

  Ingredienser:
  Ekologisk solrosolja
  Ekologisk ricinolja
  Ekologisk sesamolja
  Ekologisk Havreextrakt
  Vitamin E
  Lavendel
  Linalol

  Me Animas oljor innehåller eteriska oljor som ger en naturlig doft, denna babyolja är dock mildare i doften och doftar svagt av lavendel.

  IMG_2337_111

  Produktserien innehåller även en mammaolja, Me Anima Mama Oil, som är hudvårdsolja speciellt framtagen för gravida och mammor. Stärker, vårdar och skyddar huden före och efter graviditeten.

  Innehåller:
  Ekologisk solrosolja
  Ekologisk ricinolja
  Ekologisk kokosolja
  Vitamin E
  Ekologisk
  Ekologisk lavendel
  Rindblomma

  IMG_2375_111

  Båda oljorna är såå bra! Och Me Anima hittar ni som sagt på Byher.se :)

  Kram!

  - Annons -
  Föregående artikelCoral Summer Makeup
  Nästa artikelSminkkund i blått & rosa
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

   • Linalol är inte tillsatt i oljan, utan kommer med naturligt då det finns naturligt i lavendel :) Så det är en pytte, pytteliten mängd (speciellt i babyoljan) och hade inte ens behövt stå med i innehållsförteckningen egentligen eftersom den inte är tillsatt utan finns naturligt i den eteriska oljan från lavendel :)

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish