Ärliga bloggare?

  - Annons -

  Det viktigaste för mig vad gäller bloggen är mina läsare. Det är er jag bloggar för, hjälper, inspirerar, och jag kan stå för precis allting jag skriver här i bloggen.

  Då och då får jag hemskickat produkter att recensera, men är jag inte nöjd så skriver jag inte det heller. Och skulle jag skriva om en produkt som jag inte använder själv så skulle jag också vara tydlig med att förklara det.

  Det är så himla trist att inte alla bloggare alltid tänker så. Som läsare har man ju förtroende för bloggen man följer.

  Jag läste precis i Annica Englunds skönhets -och hälsoblogg att hon tipsar om ögonfransserumet Lipocils (i detta inlägg) Hon skriver inte att hon själv testat det eller vet någon det fungerat för, utan bara att hon “rekommenderar den varmt”.

  Kruxet är att bilderna hon har lagt in, som hon dessutom skriver tydligt “Före och Efter” på, är mina före -och efterbilder efter fransnäringen Revitalash. (Ni hittar mitt inlägg med alla bilder här)

  - Annons -

   

  Jag bryr mig inte om att det är mina bilder hon tagit, dom har säkert blivit hittade på Google eller så. Men att man marknadsför en produkt med före -och efterbilder som inte ens stämmer med märket, det är ju att lura folk att köpa produkten.

  Sen kan jag ju inte säga säkert heller att det är Annica som valt bilderna själv, hon kanske har fått dom skickade av Lipocils eller liknande. Men då tycker jag också att man ska skriva ut att man inte till 100% kan stå för bilderna.

  Serumet är kanske bra och då är ingen skada skedd, min tanke är dock – är det verkligen så bra, då kan man ju faktiskt fota egna bilder också.

   

  Update: Annica har förklarat att det var företaget som gett henne mina ögonbilder. Men jag står fortfarande för mitt inlägg, jag skrev tydligt att om det skulle vara på det viset så borde det ändå på något sätt framgå i hennes inlägg. Detta är ju såklart ingen slags pajkastning mot Annica, utan är till för att visa hur skeptisk man ska vara till all reklam där ute även om det finns tydliga före -och efterbilder!

   

  - Annons -
  Föregående artikelTorsk på tuben
  Nästa artikelChicit Magazine
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  12 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish