Återbesök kosmetisk tatuering

  - Annons -

  Idag är det dags för återbesök med ögonbrynen som jag tatuerade under sommaren. Under läkningstiden så kan nämligen en del av färgen släppa, men återbesök och ifyllnad ingår i priset! (I alla fall på salongen jag går till)

  Jag tatuerade mina ögonbryn bredare än förra gången (jag har tatuerat dom en gång tidigare också) och på det området som inte var tatuerat tidigare så har färgen släppt litegrann så det ska vi fixa till idag :) Det är dock en skillnad som jag knappt ser, men Annika som är petnoga ville gärna rätta till det och det får hon så gärna!

  Jag tatuerar mig hos Annika Söderlund på Creative Make Up i Uppsala, och rekommenderar henne verkligen till 100%, hon är grym!

  Har ni någon fråga till Annika så är det bara att skriva det här nu (jag har tid 10.00-11.00) så kan jag fråga henne på plats och få ett utförligt svar till er sen :)

  kosmetisk-tatuering-ögonbryn - kopiaSå här såg dom ut förra gången dom var nygjorda! Fina va?

  - Annons -

  Glöm inte bort att ni har 10% rabatt på Creative Make Up om ni anger rabattkoden Imakeyousmile.

  Kram på er!

   

  - Annons -
  Föregående artikelDreams
  Nästa artikelCreative Make Up
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish