ATTITUDE STHLM

Höjdpunkten på ATTITUDE-mässan igår var utan tvekan Make Up Stores Catwalkvisning. Superkul att se, rolig blandning av olika stilar!

Det var ju första gången jag besökte mässan, och det kändes lite som ett typiskt event som ser så glammigt ut på alla bloggar och tidningar, men så blir man lite förvånad när man kommer dit för att man har så höga förväntningar.

Jag hade förväntat mig mycket större och fler utställare, men det kändes lite spretigt om jag ska vara ärlig! Men absolut supertrevligt ändå :)

Blev riktigt sugen på Jennie-Ellens skor, många var så makalöst fina och hon var supertrevlig också! Hon berömde min sminkning, kan vara därför jag tyckte om henne hehe ;)

Jag är lite dålig på att ta upp kameran och fota, jag har ju bara min stora systemkamera och den är lite bökig att ha och göra med tycker jag. Men när man satt i lugn och ro vid scenen/catwalken så fotade jag litegrann faktiskt :)

IMG_3433

 

IMG_3455

IMG_3476

IMG_3470

IMG_3518

 

Oriflame hade en “tjuvstarts-lansering” av det nya märket The ONE och man kunde köpa vissa produkter redan nu – väldigt billigt dessutom, en mascara för 20kr! 20:e mars är det som gäller annars, då man kommer kunna handla från hemsidan.

Linda Hallberg sminkade megasnygga Elsa Ekman på scen, Linda är ju väldigt duktig både på smink och att prata men det var lite sådär planerat kändes det som – då man inte såg ett smack. Dom hade kunnat filma och visa på den stora skärmen så att man såg någonting kanske, det var en jättestor sal och man såg inte ett smack av sminkningen, att sminka innan och bara visa bilder hade nästan till och med varit bättre. Kameran är så inzoomad som den går på bilden! Men ändå trevlig, Daniel Paris är ju störtskön :)

Som sagt så fotade jag inte så mycket, men Tove var duktigare så håll koll på hennes blogg för där kommer det säkert ut bilder inom kort!

Kram på er :)

Föregående artikelFrisörsminkning
Nästa artikelNaturligare blondin

LIKNANDE INLÄGG

Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

3 KOMMENTARER

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

INSTAGRAM

SENASTE INLÄGGEN

sv_SESwedish
en_USEnglish sv_SESwedish