BaByliss Curl Secret – Recension

  - Annons -

  Ni som även följer mig på Imakeyousmile.se har redan sett att jag precis har testat BaByliss nya locktång Curl Secret, som jag nämnde förut att jag var riktigt sugen på.

  Man bara lägger in en hårslinga, som sedan sugs in (!) och efter några sekunder har man en snygg skruvlock.

  Nu tänkte jag ge min recension på den!

  prod_C1000E_02

  Min första tanke var ”Herregud vad läskig den ser ut, vad har jag gett mig in på?! Vågar jag verkligen lägga in mitt hår i den här konstiga apparaten?”. Så behöver man absolut inte känna, om man läser ordentligt hur man använder den först. Jag har sett flera youtube-klipp på personer som fått dåliga lockar, för att dom inte läst hur man ska göra. Om man vet hur det går till, då är det busenkelt! :)

  - Annons -

  Det enda viktiga egentligen är att ha locktången vänd åt rätt håll (det finns tydliga bilder som medföljer) och att inte ta för mycket hår i taget.

  Man kan ställa in tången på olika temperaturer och tider. Ett stort plus är att den säger till när den är klar, så man slipper tänka på det! 8, 10 eller 12 sekunder kan man välja på, vill man ha ordentliga skruvlockar så tar man 12 sekunder på hög värme (eller om man har svårlockat hår). Vill man mest ha svalliga lockar väljer man lägre temperatur och kortare tid.

  Jag har väldigt lättlockat hår, så för mig fungerade det bra med 8 sekunder och lägsta värmen. Då går det snabbt också!

  En sak som lätt missuppfattas är att locken är klar vid första pipet, så är det inte. Tången piper några gånger, men det är först när det kommer 4 snabba pip efter varandra som man är klar.

  Ett stort plus är att locktången automatisk snurrar åt olika håll när man byter hårslinga. Alltså hamnar inte alla lockar åt samma håll, så att man får den där naturligare känslan när lockarna lever sitt eget liv litegrann.

  Har ni svårt att förstå hur jag menar så kika in min videoblogg där jag visar och förklarar! :)

  IMG_2370_111---kopia1

   

  Lockigaste håret! Fint va? :)

  Man kan hålla längre in om man vill ha lockarna att sitta högre upp, men eftersom jag skulle göra en uppsatt frisyr med en lockig tofs så valde jag att börja lite längre ner så det är lättare att få håret snyggt mitt på huvudet.

  - Annons -

  Curl Secret finns på massvis av affärer, exempelvis Elgiganten och Lyko.se, och kostar ungefär 1300kr.

  Bra julklappstips eller inköp innan nyårsafton! :)

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish