Bakom kulisserna – Idas första lärlingsbehandling!

- Annons -

Ida som jobbar som makeupartist på salongen har inte enbart jobbat med smink tidigare, utan har en längre tid även varit undersköterska och jobbat med att tatuera bröstvårtor på patienter.

Och nu ska hon även bli lärling hos Annika! :)

Hon är fortfarande i första stadiet och har inte börjat ta kunder riktigt än, men eftersom hon kan både makeup och tatuering redan så kommer det så supersnabbt. Hon har testat att tatuera mina läppar litegrann, men förra veckan så gjorde hon sin allra första sminktatuering helt själv på min syster Mia! Och man märker att hon inte är helt nybörjare, jag hade aldrig kommit igång så snabbt! Jag dokumenterade lite med min filmkamera under tiden som ni kan kika på om ni är intresserade av hur det går till att tatuera läpparna:

Ida kommer, så fort hon blir lite mer varm i kläderna, erbjuda permanent makeup för lärlingspriser! Annika finns då tillgänglig under behandlingen och man har samma garantier som när man går till Annika och Amir, men behandlingen kan ta lite längre tid.

- Annons -

Jag har inte träffat Mia sen skorpan från läpparna släppte, men hon har skickat lite bilder på Snapchat och det ser otroligt fint ut! Återkommer med bilder på läkningen sen också, det ni ser direkt efter blir ju lite “bara-läppenna-look” men det blir, som jag förklarar i videon, en intonad mjuk kontur i slutänden :)

Hör av er om ni har frågor, eller vill skriva upp er på Idas intresselista för lärlingsbehandlingar så hör vi av oss när hon börjar släppa tider för det.

Kram! ♥namnlogo

- Annons -
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

3 KOMMENTARER

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Relaterade inlägg

Senaste inläggen

sv_SESwedish