Bästa håroljan!

  - Annons -

  Det är när man inte är hemma och därför måste duscha med någon annans produkter som man inser hur bra saker man själv använder varenda dag. Vilken skillnad det kan bli på håret efter endast en tvätt med produkter man inte gillar!

  Jag var nämligen hos mamma hela helgen och använde schampo och balsam från det märke som vi har haft hemma i hela min uppväxt, VO5, och dagen efter fick jag flashbacks till hur svårhanterligt och hemskt mitt hår alltid var förut jämfört med nu. Frissigt, flygigt och strävt…

  IMG_8937_1111

  Jag kom på mig själv med att tänka tanken “vilken tur mina framtida barn kommer ha som har en skönhetsintresserad mamma, som tar hand om deras hår och hud från dag ett” haha. Nu hade visserligen inte min mamma haft råd med finare produkter som ensamstående till fem döttrar, men tänk om jag hade förstått tidigare vilken skillnad lite bättre schampo, balsam och hårolja kan göra, så mycket svordomar jag hade sluppit när man försökte få pli på kalufsen på morgonkvisten :)

  Jag kunde pusta ut så fort jag kom hem till lägenheten igen i alla fall, för min grymma hårolja rådade bot på frisset på några sekunder!

  - Annons -

  bästa-håroljan 1Lite skillnad va? På båda bilderna har jag bara borstat igenom det och fotat så som det har lagt sig, har alltså inte puffat upp det på förebilden och inte heller piffat till det mer än haft i hårolja på efterbilden.

  På fredag ska jag till Monica Werner och bli av med utväxten också, ska bli så skönt :)

  IMG_8953_1111Håroljan jag använder är Infinatura Cura Oil, som inte bara är till för håret utan även gör underverk för hud, naglar och läppar. Jag har missbrukat den på både hud och hår sedan januari, och Miska brukar också ha den i håret, och ändå har jag fortfarande inte tagit slut på en hel flaska.

  Den innehåller 100% naturliga ingredienser och har massa bra egenskaper – läs mer om oljan här! :)

  Kram, kram ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  1. Hej
   Jag har köpt den oljan men inte direkt använt den pga att där inte är värmeskydd. Kan jag köra oljan och sen en olja med skydd. Ska jag ta i i blött eller torrt hår?

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish