Bättre bloggbilder

  - Annons -

  Jag börjar denna måndagmorgon med en härlig energi och inspiraion i kroppen!

  Jag håller nämligen på att planera ett större inköp med kameraprylar för att få snygga sminkbilder till bloggen! Då kommer jag kunna fota även nu när det är så mörkt ute. Klockan är ca 10 på förmiddagen och det är fortfarande för mörkt för att fota, och runt 14-tiden är det redan för sent.

  Men nu har jag fått hjälp av Fotografen Niklas Lundengård som har skrivit en inköpslista med allt jag behöver för att kunna fota fina bilder hemma oavsett hur mörkt det är ute, allt anpassat efter mina behov. Snällt va? : )

  Vissa saker är slut i lager men kommer in igen denna vecka, så jag väntar bara på det sen ska jag shoppa! Det ska bli så himla kul och jag hoppas att bilderna då kommer bli ännu bättre här i bloggen då!

  Anledningen till att jag skriver det här nu, är så att ni kan komma med önskemål rent fotomässigt innan jag handlar, vad gillar ni med mina bilder nu och vad gillar ni inte? Till exempel, jag personligen föredrar vit bakgrund som jag har nu (jag fotar mina bilder mot en vit vägg) och tänkte köpa en vit bakgrund till min lilla “studio”, men vad tycker ni?

  - Annons -

  Här är min “fotostuido” just nu, en vit vägg som inte är mycket bredare än mig (det är egentligen ingen vägg utan bara sidan av en garderob) och fjärrutlösaren i högsta hugg! Kameran står på en hög byrå framför fönstret framför mig.

  Fast den fjärrutlösaren jag har på bilden är sönder nu, så jag har ganska nyligen köpt en ny faktiskt. Jag skulle fota mina naglar och ville ha en bild där både händerna syndes samtidigt – vilket inte är superlätt när man är ensam. Så jag stoppade fjärrutlösaren i munnen och bet på knappen när kameran skulle fota haha, vilket så klart resulterade i att jag till slut tappade den i golvet så att den gick sönder… Men jag fick fina bilder : )

  Hoppas ni också har en bra start på veckan!

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish