Beautiful eyes

  - Annons -

  Dagens sminkning är gjord men nya Paese-ögonskuggor som jag har tagit hem till webshopen! Det kommer snart komma in sååå många nya fina färger som ni kommer älska :)

  Jag har allt hemma i lager redan och ska försöka lägga in allting ikväll, men det är supermycket jobb. Och imorgon jobbar jag på en plåtning i Uppsala så då kommer det inte finnas någon tid heller. Med andra ord, skuggorna kanske kommer upp idag, och om inte fixar jag det i början på nästa vecka!

  Nu till sminkningen:

  1423328169-7902

  Snyggt va? En skimrig guldbrun sminkning som passar både till vardags och till fest!

  - Annons -

  Läppstiftet är Paese Lipstick med arganolja i nyansen 37.

  IMG_2413_111

  Så här ser skuggorna ut som jag har använt, Paese Kashmir Matte Eyeshadow i nyansen 604 och Paese Trio Eyeshadow i nyansen 111!

  IMG_2428_111

  Jag har helt enkelt applicerat skuggorna bredvid varandra med den ljusaste innerst, och sedan sotat lite i ytterkanterna med den matta bruna för att få lite mer djup!

  IMG_2472_111 IMG_2479_111

  Vad tysta ni har varit med kommentarer de senaste dagarna, jag saknar er! :)

  Kram, kram! ♥

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  6 KOMMENTARER

  1. […] Lördagens sminkning verkade vara uppskattad i bloggen, kul! För mig är det en sminkning som passar både till vardags och till fest, och vill man göra den ännu mer party så är det väldigt enkelt att mörka ner den med lite svart ögonskugga och kajalpenna. […]

  2. vilka fina färger i ögonsminkningen. Och wow vilken snygg och felfri bas, vilka produkter har du använt? :)

   • Tack snälla du!! :) Det är lite roligt för det slår nästan aldrig fel, jag har sällan yag mineral när jag bara ska vara hemma för jag har så många gratis-foundation att använda slut på, men varje gång jag har det så får jag komplimanger i bloggen och det är med andra ord Yag mineral jag har idag! :) Jag har Yag minerals foundation, paeses kashmirögonskugga (nyans 664) som highlighter, och solpuder och rouge från Paese (kommer inom kort). Kram!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish