BeconfiDent Tandblekning

  - Annons -

  Ibland får jag höra av personer att dom bara läser min blogg här på Imakeyousmile, och aldrig skönhetsfliken på Modernmom.

  Jag hoppas verkligen att det inte är många som gör så, ni missar otroligt mycket i sådana fall! Jag bloggar för Laila och Pernilla en gång om dagen, både sminkningar, steg för steg och tips, så även om det bara finna två inlägg här så har ni ändå tre inlägg att läsa om ni går in där också :)

   

  Nåväl, jag tänkte i alla fall köra en favorit i repris på ett inlägg jag gjort på Modern Mom, ifall att någon missade det (eller kanske trillat in här efteråt)

  Det jag pratar om är före -och efterbilderna på min systers tänder efter användningen av Beconfident tandblekning! Resultatet är galet bra :)

  - Annons -

  Även bloggaren Egoina använder just detta märke och skriver att det är det bästa hemma-märket hon testat – och hon har även testat hos en riktig tandläkare och märker inte skillnad på resultatet om man gör det hemma eller inte. Läs ett av hennes inlägg här, och ett till mer detaljerat här.

  Syrran min snusar varje dag, ganska mycket också, vilket har missfärgat hennes tänder rejält. Men efter 10 dagar och bara 399kr såg dom såhär fina ut! (Hon har snusat även under behandlingen)

   

  Jag rekommenderade även tandblekningen till min bästa kompis Frida, och sms:et jag fick av henne efter bara en användning var “Helena den där tandblekningen, I love, love, love it!!!

  Jag har också testat tandblekningen, men hade ganska vita tänder innan så jag blekte bara 3ggr sen tyckte jag att det räckte! Resultatet höll länge också trots att jag är kaffedrickare.

  Snusar man så mycket som syrran gör så bör man dock bleka igen efter ett tag, kanske efter 2 månader (det är väldigt individuellt).

  Jag fick en kommentar av en kille som detta inte fungerat alls på, så jag vill även förtydliga att resultatet av sådana här grejer alltid är individuellt. Men alla jag känner som har testat har fått superbra resultat, och syrrans bilder säger mer än 1000 ord :)

  I startkitet (som finns att köpa här) finns tandblekning till ca 10 behandlingar samt bettskenor som du formar efter dina egna tänder så att dom passar perfekt.

  Någon av er som testat och har en recension att dela med sig av? :)

  - Annons -
  Föregående artikelVideoblogg – Höstsminkning
  Nästa artikelMina tatueringar
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish