Behind the scenes – Förvandlingarnas tid!

  - Annons -

  Vi har mycket förbättringar på gång på salongen, men det är mycket planering bakom allt och oftast tycker man att saker och ting går på tok för sakta och helst skulle vara klart typ nyss! Men de två senaste dagarna har äntligen lite saker börjat trilla på plats :)

  En av sakerna (som fortfarande inte är helt färdigt utan det kommer ännu mer) är våra härliga skyltfönster. Vi har länge velat ha så mycket insyn som möjligt då vi har det så fint här inne, men det resulterar i att våra enorma skyltfönster inte blir så bra marknadsföring som de skulle kunna vara. Folk ser en fin salong, men förstår inte riktigt vad vi gör här inne hehe.

  Men igår kom äntligen några av skyltarna som vi har beställt!

  IMG_4726_111

  Duktiga Miska var en riktig stjärna på att sätta upp allt ♥

  - Annons -

  IMG_4707_111

  Här ser ni både Annika och Enorma-Annika som nu också sitter i skyltfönstret! Hon är helt osminkad på bilden och representerar så klart permanent makeup-delen.

  Och så här fint är det utifrån nu:

  IMG_5077_111

  På ena sidan av hörnrummet har vi Alex som bleker tänder, info om Brilliant Smile (märket vi bleker med) samt före- och efterbilder på tandblekningar. Fint va? :)

  IMG_5084_111

  Och på andra sidan är Annika med tatueringar gjorda av henne och Amir!

  IMG_5089_111

  Det kommer komma en skylt i mittenfönstret på hörnet också, och sedan mindre skyltar i de högra fönstrena på sidan (där inne är själva butiken).

  IMG_4954_111

  - Annons -

  Och så här ser det ut på kvällen! Fint va? :)

  Det kommer som sagt bli ännu bättre inom kort. Men en bra början! Ni får jättegärna komma med respons, vad föredrar ni som kunder att se i ett skyltfönster?

  Men förutom förvandlingar på lokal och utseende, så håller vi även på med företagsutveckling för att bli ännu bättre även på den biten. Jag, Miska och Annika har gått på flera kursdagar med Peragenda tidigare, som jag även skrivit om här i bloggen :) Och idag var det äntligen dags för en heldag med personalen! Så roligt!

  IMG_5072_111

  Här ser ni hela teamet ♥ Bara Malin som fattas men hon jobbar bara hemifrån och är mammaledig.

  Vi tycker att det är jätteviktigt att få med alla på det här med Peragenda, det är otroligt lärorikt och inspirerande, och vi vill att alla ska känna sig delaktiga och tycka det är roligt att få företaget att växa, och alla var sååå peppade efter dagens möte, jättekul verkligen! Vi är världens bästa team! :)

  Nu ska jag däcka i sängen efter en lång dag. Hoppas att ni har haft en lika bra torsdag som jag har haft! Kram ♥

  - Annons -
  Föregående artikelSummer Party Makeup
  Nästa artikelBred Eyeliner Tutorial
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  1. Fräscht och snyggt! Jag som kund letar ALLTID efter priser. Dom ggr jag vågat mig in och blivit “tvingad” att köpa saker som är för dyra- ja dom ggrna är jag ju missnöjd med upplevelsen= dålig recension till kompisar. Så våga sätta priser (frånpriser ex).

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish