Bionsen – Ansiktstvätt

  - Annons -
  Tänkte köra några inlägg om hudvård, har nämligen bytt produkter och är supernöjd med det. Så nu är det dags för en uppdatering på den fronten! :)
  Jag har alltid haft väldigt oljig hy. Tidigare tvättade jag ansiktet med Lactacyd (en tvål/intimtvål som finns på vanliga mataffärer) vilket är en väldigt bra budgetvariant om man har oljig hy, det hjälper verkligen!
  Men nu har jag börjat med en lite dyrare ansiktstvätt från Bionsen (Båda kostar 219kr, men det är stora förpackningar) Och om Lactacyd fungerar mot oljig hy så fungerar den här VERKLIGEN!
  Lyxig rengöringsmousse med Active Minerals SK Complex, extrakt från Lotus och bambu, risolja och sötmandelolja. Lämnar huden ren och len som silke.”

  Det jag märkte redan efter första tvätten var att huden kändes lika ren som vanligt, inget “flott” kvar. Men jag var inte alls torr efter!!
   
  Jag brukar annars behöva smörja in ansiktet DIREKT efter, annars känns det som att huden ska spricka för att den blir så torr. Men nu var det inte alls så, superskönt!

   
  Och efter att ha använt den i några veckor så är jag inte alls lika oljig i hyn. Behöver inte gå och pudra mig varje rast längre, utan kan vissa dagar gå en hel dag i skolan och vara näst intill matt fortfarande!
   
   
   

  “Härlig djupverkande rengöringsmjölk med Active Minerals SK Complex, extrakt från Lotus och bambu berikad med ris- och sötmandelolja.”

  Den här rengöringen är också superbra! Den är inte lika effektiv på att ta bort smink runt ögonen (egentligen ska man väl ha en speciell rengöring för ögonmakeup, men det har inte jag) men den känns ännu mer återfuktande efteråt!
  Jag brukar använda Bionsen Soothing Cleansing Foam de dagar jag har sminkat mig,
  och Bionsen Purifying Cleansing Milk på morgonen och mina sminkfria dagar!
  Både doftar dessutom fräscht utan att lukta för mycket parfym.
  ☆☆☆☆☆
  5/5 Sjtänor får dom av mig!
  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish