Blå partysminkning

- Annons -

Hej på er fina ni!

Nu sitter jag helt klarfixad och jobbar lite i sista sekunden medan Frida håller på att leker runt bland mina sminklådor :) Jag har lite bråttom för vi ska åka alldeles strax, det blir middag och utgång i Uppsala ikväll!

Men jag tänkte att jag måste ju visa er hur jag ser ut innan vi beger oss, så ni inte dör av nyfikenhet ;) Det blev metallblå tights istället för svarta, så jag bestämde mig för en blå och silvrig sminkning och silversmycken till det. Och superlockigt hår som min snälla syster Mia har hjälp mig med :)

IMG_6040_111

Vad tycks? :)

IMG_6011_111

Hinner inte skriva produktlista :( Men ögonskuggorna är från Paese allihopa!

IMG_6034_111  IMG_6047_111

- Annons -

Hoppas att ni har en underbar lördag ni också! ♥

- Annons -
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

Relaterade inlägg

D vitamin – Vad är det bra för & vad händer vid brist?

Vad är D Vitamin bra för och hur mycket D Vitamin per dag är nyttigt? I detta stora inlägg tänkte jag gå igenom hur...

Split Ender Pro – för slitet hår och kluvna hårtoppar

Här kommer en recension av Split Ender Pro som är en apparat för slitet hår och kluvna hårtoppar. Den är så cool! Ibland sitter man...

Dip-in nagellacksborttagning i burk (recension)

Jag älskar dip-in nagellacksborttagning, det är så himla smidigt ju! Flera märken har "dip-in nail polish remover" och jag har testat lite olika, men just...

3 KOMMENTARER

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Senaste inläggen

sv_SESwedish