Blå partysminkning

  - Annons -

  Hej på er fina ni!

  Nu sitter jag helt klarfixad och jobbar lite i sista sekunden medan Frida håller på att leker runt bland mina sminklådor :) Jag har lite bråttom för vi ska åka alldeles strax, det blir middag och utgång i Uppsala ikväll!

  Men jag tänkte att jag måste ju visa er hur jag ser ut innan vi beger oss, så ni inte dör av nyfikenhet ;) Det blev metallblå tights istället för svarta, så jag bestämde mig för en blå och silvrig sminkning och silversmycken till det. Och superlockigt hår som min snälla syster Mia har hjälp mig med :)

  IMG_6040_111

  Vad tycks? :)

  - Annons -

  IMG_6011_111

  Hinner inte skriva produktlista :( Men ögonskuggorna är från Paese allihopa!

  IMG_6034_111  IMG_6047_111

  Hoppas att ni har en underbar lördag ni också! ♥

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  3 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish