Black and white kashmir

  - Annons -

  Hej på er!

  Jag sitter här i bilen och bloggar, det blir heldagar i nya lokalen nu, hjälp vad lång tid det tar att måla! Och jag som är 100% otränad har träningsvärk i stjärten från gårdagens målning av någon anledning? Hur målar jag kan man fråga sig haha.

  Som tur är är vi tre som målar, jag, Miska och så snälla Frida som hjälper till också. Och idag kommer jag känna mig så taskigt mot dom för jag kommer ta kunder på vanliga salongen också, så dom får jobba själva en hel del haha. Mycket spring blir det fram och tillbaka :)

  Hur som helst, jag har fixat en cool sminkning till er i alla fall! Blev sugen på en gråsvart när jag gjorde sotningen med IsaDoras nya palett här om dagen, så det blev en sminkning i vitt, grått och svart nu som jag hoppas att ni gillar lika mycket som jag!

  IMG_2365_111

  - Annons -

  Läppstift, Benecos Natural Lipstick (Peach)
  Foundation – Pixi H2O Skintint (Nude)
  Concealer – Pixi Correction Concentrate

  paese-kashmir-eyeshadow-tutorial

  Alla ögonskuggor är Paese Kashmir Eyeshadow, så jag skriver bara ut nyansernas nummer i beskrivningen :)

  1. Markera formen med svart ögonskugga (602)
  2. Vit ögonskugga i mitten av ögonlocket och i ögonvrån (601)
  3. Mörkgrå ögonskugga innerst och ytterst på ögonlocket (606)
  4. Ljusgrå ögonskugga på sidorna av den vita skuggan (677)
  5. Tona ut skuggorna så att det blir mjuka övergångar mellan tonerna
  6. Svart ögonskugga sotat längs globlinjen
  7. Applicera den ljusgråa skuggan i globlinjen också och sota den svarta och den gråa skuggan mer.
  8. Svart eyeliner längs övre fransraden och som en starkare markering innerst på ögonlocket, Palina Perfect Liner Black
  Vit ögonskugga i yttre ögonvrån.
  9. Svart mascara på alla fransarna, Paese Adore 3D Lash Mascara.

  IMG_2234_111

  IMG_2315_111

  IMG_2308_111

  Hoppas ni gillade looken ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish