Blanda eget läppstift från Pixi!

  - Annons -

  Jag fick det rooligaste pressutskicket från Pixi nu i veckan!

  Som ni vet så älskar jag produkter och färger och är en riktig sminknörd in i minsta detalj. Vad passar mig då bättre än ett kit för att blanda sitt eget läppstift!? :) ♥

  Här är färgen som jag gjorde! :) Vad tycks?

  - Annons -

  Jag älskar Pixis matta läppstift! Superfina färger och riktigt bra!

  Vi säljer inte dom (än) men det beror bara på att när dessa kom som en nyhet så hade vi precis tagit in så mycket läppstift så vi ville hellre satsa på att ha mycket i lager av alla produkter vi har idag än att ta in fler läppstift. Men dessa kan nog vara på gång inom kort ska ni se ;)

  Kitet innehöll 5 burkar: En tom, en röd, brun, gul och vit! Och en liten spatel att blanda med.

  Haha när jag sminkar så är jag ganska så renlig och pedantisk (jämfört med många andra i alla fall) men nu gick jag wild and crazy och det som tog mest tid var att tvätta händerna efteråt!

  Jag testade massor av olika blandningar på handen först (och till slut lite upp mot armen också hehe) och sen när jag hade bestämt mig för exakta nyansen så gjorde jag en likadan blandning fast i stor volym i den tomma burken.

  Jag använde alla färger men allra mest den vita faktiskt vilket låter konstigt eftersom färgen är ganska mörk. Man skulle ju tro att den vita skulle ljusa upp mest men det är den som gjorde färgen lite kallare så att den drar åt lila vilket jag gillar jättemycket! Så i ordning använde jag mest vit, sen röd, sen brun och den gula hade jag bara pyttelite av. Men jag använde från alla burkarna i alla fall!

  Här är resultatet!!! Visst blev det supersnyggt? Älskar färgen!!

  - Annons -

  “My lips but purple” tänkte jag när jag var färdig. Ni vet ett “my lips but better-läppstift” som liknar ens egen läppfärg? Den känns lite så fast mörkare och mer lila, den är ju inte alls knallig eller så utan väldigt murrig.

  För mörka “my lips but better-toner” går ofta mer åt brunt vilket också är jättesnyggt men jag själv känner mig finare om det drar mer mot lila :)

  Asså det här var såå himla kul! Jag vill blanda mer smink!! :)

  Kram på er och ha en fin helg!

  - Annons -
  Föregående artikelSmokey eyes steg för steg
  Nästa artikelMin businessvecka v. 45
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish