Blondin vs. Brunett

  - Annons -

  Att skämta om att blondiner är dumma o.s.v. är ingenting som stör mig bara för att jag är blond, tycker att sådana skämt är väldigt roliga faktiskt :)

  Men jag som har testat att både vara blondin och brunett kan faktiskt säga att man utan tvekan blir bemött på olika sätt när man träffar nya människor.

  Jag kan inte säga specifikt att folk ser mig som mer osmart när jag är blond, men utan tvekan som mer seriös när jag var brunett. Och jag tycker det är supertråkigt att det ska vara så!

  Jag tror inte heller att man gör det medvetet, utan att det undermedvetna gör dessa tolkningar åt en.

   

  - Annons -

  Någon av er som testat båda färgerna, och märker skillnad?

   

  Såg jag smartare ut som brunett? :)
  Hihi

   

  - Annons -
  Föregående artikelDubbel Eyeliner
  Nästa artikelVårstädning
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  1. Mitt naturliga hårfärg är ljusbrunt när det är nytvättad och senare mellanbrun med flottigt hår på 3-4 dagar. Jag har förlängesen blonderat det för många år sen och jag passade i blont hår. Jag var naturligt blont när jag var barn och sen blev mörkare vid 15. Min morfar var blond och mormor naturligt svart hårig från Finland och mamma mörkblond, pappa brunhårig, moster mörkbrunt. Jag föddes i Sverige!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish