Blue eyeliner

- Annons -

Igår visade jag en snabb sminkning med blå mascara, idag blir det samma princip, en snabb och enkel look – fast med en blå eyeliner istället!

Jag har använt Oriflames nya Eye Liner Stylo som jag recenserade i detta inlägg. Den är så fin tycker jag! Mörk men ändå blå. Så lite kan göra så mycket för helhetsintrycket :)

IMG_4367

IMG_4359

IMG_4390_111

- Annons -

Kan tänka mig så snygg denna eyeliner är till ett orange läppstift, kontrastfärger! Jag valde dock att testa med detta rosa läppstift, Oriflame The ONE Colour Unlimited Lipstick (Pink Unlimited) och det blev ju riktigt snyggt det också :) Kan även tänka mig knallröda läppar, mums… Alla läppar är riktigt snygga till blå eyeliner med andra ord ;)

IMG_4393_111

Jag har så himla mycket att greja med i helgen + imorgon, det är därför det har blivit lite enklare sminkningar då jag helt enkelt inte har haft så mycket tid. Men det är väl bra inspiration också? :) Väldigt användbar i alla fall! Hoppas ni tycker det :)

Kram!

- Annons -
Föregående artikelPaket från Thomas Sabo
Nästa artikelAnnikas Favoritskugga
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

8 KOMMENTARER

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Relaterade inlägg

Senaste inläggen

sv_SESwedish