Blue eyeliner & blue mascara

  - Annons -

  Dagens sminkning behöver väl egentligen ingen steg för steg-beskrivning för den blev vara 2 bilder haha, meen det skadar ju inte heller tänker jag ;)

  Lite typiskt också att jag glömde bort att den blåa mascaran jag använde har utgått från IsaDoras sortiment, jag visste ju det om jag hade tänkt efter.. Fast jag gillar den ändå inte supermycket för jag tycker den är för svår att tvätta bort trots bra remover – så ni kan ändå se det som inspiration att hitta en annan snygg blå mascara!

  Blå mascara är ju såå himla snyggt på sommaren tycker jag! Både helt ensam men också till bruna sminkningar, t.ex. sotade ögon i bronze och guld och sen blå mascara på bara underfransarna, mums :) Det ska jag nog göra någon dag!

  Färgad ansiktsprimer – glo tinted primer spf 30 (Medium)
  Concealer –
   glo Under eye concealer (Beige)
  Foundation – glo Pressed Base Foundation (Golden medium)
  Puder som neutraliserar rödhet glo Redness relief powder
  Contouring – Contouring Palette (2)
  Rouge – Blush (35)
  Fixing Mist – Pixi Makeup Fixing Mist
  Puder – Paese Bamboo Silk Powder

  - Annons -

  Brynpenna – glo Skin Beauty Micro Brow Liner (Ash & Raven)

  Läppstiftglo Suede Matte Crayon (Sorbet)

  Jag la lite ljusblå ögonskugga i ögonvrån och under eyelinervingen också vilket blev pricken över i tycker jag!

  1. Ögonskuggsprimer + puder, Pixi eye bright primer
   Blå ögonskugga som eyeliner med vinge (Paese Neo Eyeshadow 661) blandat med Pixi Makeup Fixing Mist för att få skuggan att bli en flytande eyeliner.
  2. Ljusblå ögonskugga i ögonvrån och under eyelinervingen, Paese opal eyeshadow (saint tropez)
   Blå mascara på överfransarna, IsaDora Build-Up 100% Waterproof Mascara (25 Ocean Blue) (obs utgått ur sortimentet)

  Klart!

  Eyelinern är alltså gjord med ögonskugga + fixing mist och det höll från morgon till kväll! Viktigt att understryka dock är att jag hade ögonskuggsprimer + puder under, utan det hade det nog inte hållit för när jag blev oljig runt ögonen på kvällen så testade jag dra med fingret (för att se hållbarheten) och då smetades det ut ganska enkelt. Men innan jag drog med fingret så var det lika snyggt som när det var nygjort :)

  Kram på er!

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish