Bra rese-sminkning

  - Annons -

  Dagens sminkning är en somrig partysminkning (eller för mig vardagssminkning) som är perfekt om man reser mycket – produkterna jag har använt är få och små så dom är superenkla att ha med i resväskan på semestern.

  Dessutom går det enkelt att variera sminkningen genom att göra mörkare/ljusare eller välja en annan läppfärg!

  Hoppas ni gillar :)

  IMG_4030_111

  IMG_4068_111

  - Annons -

  Dessa 4 produkter har jag använt (+ bassmink så som foundation och ögonbryn)

  Flytande läppstift – Paese Manifesto Liquid Lipstick (904)
  Kajalpenna – Bebe Poche (sminkmärke från Taiwan)
  Mascara – Paese Adore 3D Lash Mascara
  Hård sminkpensel – Sheer Cover (hittar inte just denna på hemsidan längre)

  IMG_4012

  IMG_4018

  Jag har bara applicerat kajalpenna längs övre fransraden och tonat ut den för en mer sotat känsla, och sedan avslutat med mascara och läppstift – busenkelt!

  Vill man ha en mörkare partylook så kan man applicera mer längs undre fransraden och även vattenlinjen. Och vill man ha mer diskret så kan man applicera tunnare längs övre fransraden, antingen skarpt eller uttonat.

  IMG_4044_111

  IMG_4049_111

  IMG_4054_111

  Hoppas ni har haft en underbar dag! Själv har jag unnat mig lite tid i solstolen med syrran, superhärligt :)

  - Annons -

  Kraam!

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  1. Jättefint!
   Men fest vet jag inte.. sminkar mig så nästan dagligen efter att jag sett ett tidigare inlägg här.
   Må Bäst!

   • Jag håller med dig :) Jag skrev så bara för att det är väldigt många som inte sminkar sig alls på sommaren, och då är detta plötsligt en festsminkning. Den är ändå ganska mörk vid ögonen och färgstarka läppstift kan få vilken sminkning som helst att passa till fest även fast det också passar till vardags :)

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish