Bra shadingborste

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  En av de vanligaste sminkfrågorna jag får är hur man formar ansiktet med shading och vilken borste som är bäst att använda.

  Vad man gillar att jobba med för borstar är väldigt individuellt, vissa gillar stora fluffiga, andra små snedställda o.s.v. För mig handlar det mest om vad jag vill ha för resultat, använder jag solpuder för att bara få en snygg balans och färg i ansiktet, eller för att forma ansiktet och t.ex. få markerade kindben?

  Jag gillar ganska mycket shading och den borsten som jag har använt varje dag den senaste tiden är Nanshy Blush & Bronze Brush som är snedställd och superlen, men mycket mer kompakt än vad många sådana här borstar brukar vara och det gillar jag!

  Borsten funkar både till solpuder och rouge, men jag gillar den främst till solpuder och att forma ansiktet för det är då man verkligen har användning för att den är lite mer kompakt.

  - Annons -

  Man har nämligen mycket mer kontroll än med en fluffig borste, perfekt för oss som älskar att jobba med shading och vill ha tydliga (men mjuka!) former i ansiktet.

  Med andra ord, en fluffig borste är bra när man mest bara vill ha en antydan till färg, men ska man jobba fram en form så är den här lite mer kompakta borsten suverän!

  Borsten kostar 149 kronor finns HÄR, och ingår även i detta set för 449 kronor med fem olika sminkborstar till grundsmink! :)

  Kram på er ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish