Bra sommardeodorant – Biotherm DEO

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  På sommaren är det viktigt med en bra deodorant, och nu har jag testat en deo från Biotherm som jag tänkte tipsa er om. Jag fick pressprov på Biotherm Pure Invisible 48h roll-on Deodorant för några veckor sedan, och har använt den sedan dess :)

  IMG_3983_111

  Det är en roll on-deodorant som även är en antiperspirant (gör att man även svettas mindre). Den ska hålla i 48 timmar, lugna huden och inte fläcka ner kläderna.

  Jag tycker att detta är en väldigt trevlig deo!
  ♥ Den doftar gott och blommigt, väldigt fräsch.
  ♥ Den torkar snabbt och hår in i huden bra, vilket jag tycker är en viktig egenskap. Hatar deos som känns kladdiga efter applicering.
  ♥ Den känns mild och bra mot huden.
  ♥ Den är effektiv även de varmare sommardagarna!

  Det enda jag tycker är knasigt är att den marknadsför sig som att vara fläckfri på kläder, och ja till viss del håller jag med för när den har torkat så fläckar den inte, men om man klär på sig någonting svart direkt efter applicering så får kläderna vita fläckar. Så helt fläckfri är den inte.

  - Annons -

  Jag gillar i princip allt med denna deodorant, tycker att den är suverän! Priset ligger på 179 kronor vilket säkert är en dealbreaker för många, men man får 75 ml väldigt bra deo i alla fall :)

  IMG_3986_111

  Någon av er som testat?

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish