Broken nail

  - Annons -

  Jag kan förstå att det är lätt hänt att salongsnaglar går av när man har haft dom i flera veckor, dom blir ju längre och längre och dessutom lite slitna. Jag har brutit ett par stycken sen i oktober då jag började förlänga för första gången.

  Men att dom kan lossna helt och hållet från min riktiga nagel, och att nageln under är 100 % hel, det visste jag inte att det kunde hända!

  Fast hellre det är att dom bryts av så klart :)

  broken-nails

  Håller i min färgglada nagel som lossnade i en hel bit.

  - Annons -

  Mina färgglada ränder på naglarna är verkligen knalliga neon-färger, men dom ser himla urtvättade ut på bild, jättekonstigt ju!

  bruten-nagel1Lite coolt dock att se sin riktiga nagel så jäkla lång, jag hade aldrig kunnat få så långa naglar utan förstärkningen över!

  När man har nagellack över så tänker man inte på att naglarna är såå långa, som när man verkligen ser att toppen som sticker utanför nageln är lika lång som delen som är på själva fingret. Den här längden hade nog inte varit så snygg till fransk manikyr.

  På måndag har jag dock tid för att fixa naglarna på Nails Uppsala igen! :) Direkt efter en heldag på plåtning, kommer vara helt slut.

  Det blir nog någonting färgglatt då också, jag trivs så bra i det och det är så snyggt när man snart får lite solbränna också! Funderar på gult, orange eller blått, eller ombre, eller grönt, och kanske lite glitter. Hmm… Korall är fint också.. Haha, det är verkligen inte lätt att bestämma sig och det kan sluta hur som helst :)

  Kram!

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  3 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish