Bröllopssminkning före & efter

- Annons -

I fredags hade jag en sminkkonsultation inklusive produkter med en kund på salongen som var otroligt rolig att sminka! Hon är nämligen stamkund hos oss sedan väldigt långt tillbaka, enda sen Annika startade Creative Make Up tror jag, och jag har plockat hennes bryn var 3:e vecka i över ett år nu. Det blir ju lite speciellt med personer som kommer regelbundet för att hålla formen snygg hela tiden, dom träffar man oftare än många av sina kompisar :)

Hon ska på sin systers bröllop i sin hemstad och ska sminka sig själv den dagen, och ville ha tips på hur man gör en enkel festsminkning. Hon använder redan lite produkter från vår butik (älskar bland annat Paeses nedmattande ansiktsprimer och bambupuder för oljig hy) så det var roligt att få visa en helhet med våra produkter!

Här är resultatet:

IMG_1199_vattenstämpel

BAS – Först plockade vi ögonbrynen och sedan valde vi ut bas-produkter som både passar oljig hy och som täcker och neutraliserar rödhet effektivt. Stor skillnad va? :)

- Annons -

ÖGON – Sedan gjorde vi en brun smokey eye som både markerar ögonen snyggt men som ändå är mjuk och inte så avancerad att göra. Applicera brun ögonskugga på hela ögonlocket och globlinjen samt ytterst på undre fransraden, tona ut den mjukt. Ljusa upp med en ljus ögonskugga i mitten av ögonlocket, i ögonvrån och innerst på undre fransraden. Avsluta med lashliner och mascara.

LÄPPAR – På bröllopet skulle hon ha en mönstrad klänning med många olika färger, och då är en sådan här läppfärg helt perfekt! Så här fylliga och fina läppar vill man gärna markera och lyfta fram, men vill man inte matcha (eller miss-matcha) klänningen så välj en sådan här mjuk och diskret ton som är som läppens egna färg men mörkare. Så snyggt! Dessutom är dessa matta läppstift otroligt hållbara vilket också är ett stort plus på bröllop.

Produkter som jag har använt:

Ansikte:
Ansiktsprimer – Paese Makeup Base (Matte)
Foundation – Pixi H2O skintint (2 Nude)
Concealer – Pixi Correction Concentrate (pyttelite på de mest röda områdena)
Puder som neutraliserar röda områden – gloMinerals redness relief powder (ganska mycket av denna)
Contouring – Paese Bronzing Powder (1M)
Rouge – gloMinerals blush (Papaya)
Makeup Fixing mist – Pixi makeup fixing mist
Nedmattande puder – Paese Bamboo Silk Powder

Ögonbryn – Pixi Duo Brow (Natural Brown)
Läppar – gloMinerals Suede Matte Crayon (Trademark)

Ögon:
Ögonskuggsprimer – Pixi eye bright primer
Ögonskuggor – Paese opal eyeshadow (Colorado)
Svart ögonskugga (lashliner) – Paese kashmir eyeshadow (602)
Benvit kajalpenna (vattenlinjen) – Benecos Natural White Kajal
Svart mascara – Magnetic Lash Mascara

IMG_1201_vattenstämpel

JAG VILL HA HENNES HÅR!!!! ♥

IMG_1207_vattenstämpel

Superfin!

- Annons -

Det bästa med kunder som kommer regelbundet är att jag även kommer få veta exakt hur det gick med sminkningen sen när hon gjorde den själv och om det var roligt på bröllopet. Ser fram emot nästa bokade tid! :)

För er andra som är sugna på en sminkkonsultation, brynplockning eller bara få hjälp att handla produkter – vi har öppet hela sommaren men har kortare öppettider. Men det går hur bra som helst att boka online på hemsidan, och har ni några specifika önskemål så är jag väldigt anpassningsbar med tider utöver öppettider också och då går det bra att boka via telefon på 018 10 50 13.

Kram på er!

- Annons -
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

1 KOMMENTAR

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Relaterade inlägg

Senaste inläggen

sv_SESwedish