Budgetsmink

  - Annons -

  Anonym sa…
  Hej jag är ä 13 år och skulle vilja sminka mig så fint som du jag undrar om du kan rekommendera något smink som funkar bra men ändå inte är så dyrt tex olika mascaror ögonskugga borstar och sånt :D Skulle bli jätte glad c: //en tjej som älskar dig och din blogg ( du e så duktig <3333) 

   

  Jag tycker att om man prioriterar lite bättre kvalitet på vissa produkter, så kan man utan tvekan gotta sig i budgetgrejer utan att få ett sämre resultat!

  En bra foundation, mascara och ögonskuggsprimer är det jag tycker är viktigt. Men vad gäller mascara och primer så behöver inte priset bli speciellt högt för det. Lumenes ögonskuggsprimer kostar 115kr på Kicks och räcker jättelänge.

  - Annons -

  För 159kr får man Lumene Cloudberry Volume Serum Mascara som jag tycker jättemycket om! IsaDoras mascaror är också bra, och kostar inte mycket över 100-lappen. Även Lumenes Truly Bold and Curvy Mascara kostar bara 119kr och den gillar jag också :)

  Lumene har blivit ett av mina nya favoritmärken faktiskt, deras CC Cream (145kr) kan jag också rekommendera!

  Vad gäller ögonskuggsborstar så kan jag faktiskt tipsa om en dubbelborste från H&M för bara 30kr:

  Den snedställda är bra för ögonbryn och undre fransraden, och den fluffiga är bra när man ska sudda ögonskuggan på ögonlocket. H&M har inte mycket av sitt smink på hemsidan, men förut hade dom i alla fall ännu fler sminkborstar som faktiskt inte är helt fy skam.

  Och om man bara behöver vardagssmink och inget som måste sitta som berget så kan jag även rekommendera H&M’s pennor, både brynpennor och kajalpennor. På den fronten gillar jag IsaDora också, men då stiger priset litegrann.

  Med Lumenes ögonskuggsprimer så kan man köpa i princip vilka ögonskuggor som helst och det blir bra ändå! Billiga paletter, H&M, och så vidare.

  Om man dock är jätteintresserad av smink och vet att man kommer fortsätta mer och mer så vet jag av erfarenhet att det billigaste är att köpa stora set. Exempelvis en 252-palett och ett borstset i 25 delar från iMys.se. Kanske även läppstiftpaletten med 66 nyanser? :)

  Detta + Lumenes ögonskuggsprimer kommer man låångt på!

  - Annons -

  Köper man smågrejer så kommer man handla mer och mer hela tiden, och tillslut är sminkväskan fullproppad med olika brukar som tar plats medan plånboken ekar.

  Detta är en tusenlapp på en gång, men borstarna kostar 12kr/st om man tänker sig att väskan är gratis. Ögonskuggorna kostar 1,50kr/st och läppstiften 3kr/st. Mycket billigare än så blir det ju bara inte :)

  Hoppas du är nöjd med svaret!

  - Annons -
  Föregående artikelNaturlig makeup
  Nästa artikelMassageolja 0kr
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish