By Terry Ligne Blackstar eyeliner

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  By Terry Ligne Blackstar är en eyeliner som ni har sett i en hel del av mina sminkningar den senaste tiden! Jag fick hem ett pressprov på den för ett tag sedan och har använt den väldigt mycket, jag tycker nämligen att den är jättebra!

  Det är en flytande eyeliner i “tuschpensform” som är inspirerad av tatueringsteknik för att ge ett exakt resultat med fina skarpa linjer.

  Tips! Den här formen av eyeliner är väldigt bra om man har svårt för att få snygga linjer med en flytande eyeliner, det är en av de enklaste appliceringssätten eftersom att udden är mjuk och det är stabilt att måla med en penna. Om man jämför med t.ex. en dip liner, att få fina linjer med en sådan kan till och med jag tycka är svårt!

  Själva pennan och hylsan är snyggt silvrig och känns väldigt lyxig tycker jag. Udden är lagom lång och perfekt smal i spetsen för att kunna måla tunna linjer, men också lagom tjock om man vinklar den lite för att få breda linjer.

  Det jag gillar allra mest med eyelinern är att udden innehåller mycket eyeliner så den är väldigt enkel att måla med! Ett vanligt problem med eyeliners i den här formen är annars att udden man målar med kan vara lite för torr, men med den här kommer det mycket färg direkt!

  - Annons -

  Dessutom är den väldigt hållbar, både gnuggsäker och vattenfast!

  Priset är 275:- på HÄR, men det är inte ovanligt högt för en bra eyeliner i tuschpensform som ofta är lite dyrare än andra eyeliners.

  Här ser ni eyelinern på ögat! Den ger ett lite glansigt resultat (inte helt matt) utan att kännas plastig som många glansiga eyeliners annars har en tendens att göra.

  Hoppas ni får en underbar fredag!

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish