Color Bomb – Bigger Berry

  - Annons -

  När jag testade detta knubbiga läppglans (Too Faced Color Bomb), som är så krämig och pigmentrik att jag knappt kan kalla det ett läppglans, så kände jag att det stack lite i överläppen en stund efteråt.

  Först trodde jag att det var lip plumpern som jag hade tidigare under den dagen som orsakade det, som jag bloggade om då. Men nu när jag testade det igen och kände likadan så blev jag fundersam och läste lite noggrannare om det.

  Även denna har lite plumping-effekt fick jag reda på då!

  Dock pyttelite skulle jag säga, det var knappt att det kändes alls men jag upplevde inte heller speciellt större läppar, tror jag :)

  Men själva “glansstiftet” är jättebra! Jag älskar konsistensen, färgen, hållbarheten och dessutom så kan man enkelt lägga ett tunt lager eller smacka på mer om man vill ha det mer färgstarkt.

  - Annons -

  Detta är nyansen Bigger Berry, kostar 220kr på Nelly.se.

  Först blev jag liite besviken på färgen då jag hade hoppats att den var lika mörk som förpackningen. Men den är ändå sjukt snygg!!

  Två tummar upp!

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish