Concealer för mogen hy

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Jag vill tipsa er om en concealer för mogen hy som jag tycker är jättebra!

  Det är Gold Age Defying Concealer som är speciellt framtagen för den känsliga huden under ögonen samt har anti age-effekt. Jag fick hem den som pressprov för ett tag sedan och använder den nu varje gång jag använder flytande foundation :)

  Jag gillar denna concealer mest för att formulan är så tunn men ändå täckande! Det är viktigt med en tunn konsistens under ögonen, för feta/tjocka concealers kan bli kakigt och onaturligt på den tunna huden, och dessutom lägger de sig ofta i vecken kring ögonen.

  Men denna ger ett fint och naturligt resultat och den hålls på plats även i hudveck och rynkor!

  - Annons -

  Den finns i två olika nyanser och jag har Ivory Beige som har en gul underton och neutraliserar därför blått under ögonen.

  Jag personligen har inte jättemycket att täcka under ögonen, utan vill mest bara ljusa upp. Så denna concealer hade nog gjort sig bättre på före- och efterbilder på någon som har mer blått under ögonen för då tror jag att den gör större skillnad!

  Men jag använder den ändå för resultatet blir så fint och då kompletterar jag bara med lite uppljusande concealer, och behöver inte använda den ljusa concealern både för att täcka och ljusa upp. Och lite anti age-effekt har väl aldrig skadat tänker jag ;)

  Jag gillar appliceringstoppen på tuben också, mjuk och enkel att applicera med under ögonen! Jag smörjer in med hjälp av den, och sedan duttar jag lite med fingret för att få ett perfekt jämnt resultat.

  Concealern får två tummar upp av mig med andra ord! Den kostar 155 kronor HÄR.

  Kraam! ♥

  - Annons -
  Föregående artikelFriday Fun!
  Nästa artikelLördagsfin!
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish