Coola paret!

  - Annons -

  Det var så jäkla roligt att sminka Miska i helgen! Han är ju van att se mig i olika looker hela tiden, så han tycker ju inte att det är konstigt längre att jag byter utseende varje dag.

  Men att se honom i en annan look kändes jätteannorlunda! Det var ju inte en såå stor förändring men man kände sig nästan lite otrogen haha, som att det var en ny person! Jätteläskigt! Speciellt när vi var i “vardagliga situationer” sen under dagen, som att se han bland hyllorna på ICA, otroligt knasig känsla :)

  Det här fick mig dock att fundera lite på hur det kan kännas att leva med en person som ändrar sitt utseende, började tänka på allt från hårfärgsbyten till skönhetsoperationer. Förändringar som smink och sådant känns väl i grunden mest roligt, man vänjer sig nog snabbt med att den andra personen ändrar sig mycket med sånt. Men större förändringar måste kännas jättemärkligt! Jag är inte emot skönhetsingrepp och liknande, men jag skulle ju aldrig vilja att Miska förändrade någonting, jag skulle ju aldrig säga emot om han verkligen ville det men jag kan inte ens föreställa mig honom med ett annat utseende haha. Tyckte det kändes ovant med bara med foundation och contouring!

  Vad tänker ni om detta? Har ni en partner som byter utseende ofta (både med smink, frisyrer, operationer och allt man kan tänka sig) eller har ni någonsin funderat på hur det känns för er partner om du är den som ofta ändrar ditt utseende? :)

  IMG_4095_111

  - Annons -

  Hur som helst så kunde vi inte låta bli att fota oss tillsammans med Miskas rockiga sminkning! Så jäkla kul :)

  IMG_4112_111

  IMG_4107_111

  KRAAM på er! ♥

  - Annons -
  Föregående artikelRainbow eyeliner
  Nästa artikelSminkning utan sminkborstar!
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish