Creative Make Up Löspuder

  - Annons -
  För mig som har väldigt oljig hy (några timmar efter jag sminkat mig är jag flottig som en pizza) så är ett bra löspuder det viktigaste för att hålla en sminkning snygg!
  Min favorit är Glo Minerals GlóPerfecting Powder, men den är ganska dyr och alla kan inte lägga dom pengarna på bara ett puder.
  MEN, ett bra löspuder måste inte vara svindyrt för att vara bra! Creative Make Up säljer även ett annat löspuder, som inte är mineralpuder men det fungerar jättebra!
  Finns för 129kr här!
  Burken är väldigt smart också, syns inte jättebra på bilden men bara halva sidan består av hål där pudret kommer upp. Så finns det ett lock man kan vrida på för att stänga igen hålen!

  Hatar andra burkar som efter en dag i handväskan väller över då man öppnar locket. Sen är det svårt att applicera för det kommer så mycket på en gång, och man får hälften över sig om man inte är försiktig!

   
   Före puder.
  (Efter att ha haft sminket på mig en hel dag)
   
  Efter puder!

  Dessutom har jag varit så slarvig med ansiktstvätten den senaste tiden. Min ansiktstvätt hos Miska har tagit slut, så då tvättar jag alltid bort sminket i duschen med vanligt schampo.

  Jag tvättar nästan aldrig ansiktet på morgonen längre. Och det är inte heller varje gång jag smörjer in med ansiktscream efteråt.

  Ingen big deal för många att slarva så, men det märks på min hy direkt! Flottig och finnig, hehe.

  Skärpning på mig!
  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish