Dagen efter-sminkning

  - Annons -

  Jag festar inte ofta men igår blev det en superrolig utekväll i Uppsala med gamla klasskompisar från högstadiet, och idag har jag träningsvärk i magen av allt skrattande! :D

  Frida bor i stan här så jag sov kvar hos henne, och eftersom jag inte hade med mig sminkborttagning så skippade jag att tvätta bort sminket. Jag har så känslig hy så det är värre för hyn att tvätta ansiktet med någon annans produkter än att ha sminket i ett dygn. Det är ju ändå mineralsmink.

  Måste visa en bild på hur jag ser ut nu, lite sliten (nyvaken på bilden till och med) men attans så bra sminket sitter ändå! Jag bättrade inte på sminket en enda gång igår, inte ens med puder :)

  helenis

  Haha nyvaken och tröjan på sne, fotade inte för att lägga upp utan lägger upp i efterhand för att jag är så impad över sminket :) Primer (Paese), foundation (YAG Mineral) och puder (Paese) från Byher.se, funkar verkligen galant!!! En liten finne har tittat fram men det är bara för att den inte fanns igår, så jag har inte lagt så mycket täckning där. Ändå snygg va? :)

  - Annons -

  Nu ska jag pimpla lite mer kaffe och mysa med Fridis innan det är dags för hemgång.

  Kram på er!

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  3 KOMMENTARER

  1. Kunde inte kommentera förut, tror inte kommentaren/a kom fram iallafall.
   Det jag skrev var iallafall hur man kan applicera en grön Primer på rätt sätt i ansiktet, imed att du skrev att man skulle vara försiktig när man applicerar concealer i puderform. :)

  2. Hej! För ungefär ett år sedan gjorde du permanent eyeline + läppar. Kan du inte lägga upp lite bilder hur det ser ut nu när det läkt? Nyfiken på eyelinern, sugen på att göra det själv :)

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish